ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο “Project Future” o Μπλατ

Το πρωί της Τετάρτης (17/04) ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ, έδωσε το «παρών» στο «Project Future»!Πρόκειται για το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας της Τράπεζας Πειραιώς, το οποίο συνδέει την τριτοβάθμια εκπαίδευση με την αγορά εργασίας και δίνει σε νέους πτυχιούχους τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν σε τομείς αιχμής και να αποκτήσουν χρήσιμα εφόδια.

Η επιλογή του κόουτς από τους διοργανωτές δεν ήταν τυχαία… Ο Ντέιβιντ Μπλατ θεωρήθηκε ιδανικός για να εμπνεύσει και να δώσει κίνητρο στους 165 συμμετέχοντες, μέσα από τον λόγο του και την επαγγελματική του πορεία.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παρευρισκόμενους για τις διαφορετικές οπτικές γωνίες της ζωής, ενώ στην συνέχεια επικεντρώθηκε στις εμπειρίες και τις καταστάσεις που τον βοήθησαν να ξεπεράσει τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν στον δρόμο του, μέχρι να φτάσει στην καταξίωση. Με λίγα λόγια τους διηγήθηκε το προσωπικό του success story!

Ήταν μια υπέροχη ευκαιρία για μένα να γνωρίσω από κοντά τους νέους και τις νέες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα της Τράπεζας Πειραιώς, Project Future», δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ. «Ήταν ιδιαίτερη τιμή που προσκλήθηκα να συμμετάσχω σε αυτό το εξαιρετικό project της Τράπεζας και ελπίζω οι εμπειρίες που μοιράστηκα με τους συμμετέχοντες να φανούν χρήσιμες στην προσπάθεια τους για ένα καλύτερο αύριο, τόσο στον εργασιακό χώρο όσο και στην καθημερινότητα τους. Τόσο εγώ όσο και ο Ολυμπιακός ως οργανισμός, θα είμαστε πάντα δίπλα σε τέτοιες πρωτοβουλίες που βάζουν τις βάσεις και δημιουργούν εξαιρετικές προσδοκίες για τους νέους ανθρώπους και για ένα καλύτερο αύριο!».

Παρόντες ήταν πολλά στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς, με επικεφαλής τον CEO κο Χρήστο Μεγάλου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button