ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Ναζ Μήτρου Λονγκ

Το θέμα της απόκτησης του γκαρντ είναι σε πολύ προχωρημένο επίπεδο για τον Ολυμπιακό. Μιας και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν παίκτη άμεσα. Ωστόσο, πολλές φορές οι συγκυρίες είναι ικανές να προσφέρουν μια ιδανική λύση. Για την ακρίβεια, στην υπόθεση των νταμπλούχων Ελλάδας, ο παίκτης που θα αποκτηθεί «κουμπώνει» ιδανικά στο ρόστερ της ομάδας του Μπαρτζώκα. Διότι είναι ένας αξιόπιστος γκαρντ, αλλά παράλληλα έχει και ένα… ατού. Καθώς προσεχώς θα πάρει στα χέρια του και το ελληνικό διαβατήριο. Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Ναζ Μήτρου Λονγκ.

Ο Ολυμπιακός σε διαπραγματεύσεις για Μήτρου Λονγκ

Λοιπόν, οι πληροφορίες από τη Λιθουανία αναφέρουν πώς ο ομογενής γκαρντ δεν θα παραμείνει στο Κάουνας. Διότι δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στην Ζαλγκίρις. Αλλά παράλληλα και η συγκεκριμένη ομάδα δεν σκοπεύει να συνεχίσει τη συνεργασία μαζί του. Επομένως, εδώ μπαίνει στο… κόλπο ο Ολυμπιακός. Δηλαδή οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν τη συγκυρία. Μιας και ο 30χρονος γκαρντ θα πάρει σε λίγο καιρό το ελληνικό διαβατήριο στα χέρια του. Κατά συνέπεια, η πλευρά των νταμπλούχων Ελλάδας έκανε την κίνησή της.

Ο ομογενής γκαρντ κοντά στον Ολυμπιακό

Δηλαδή πλησίασε την πλευρά του παίκτη και εξέφρασε το ενδιαφέρον της. Επιπρόσθετα, ο Ναζ Μήτρου Λονγκ «βλέπει» με καλό μάτι την προοπτική να έρθει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί με το Θρύλο. Διότι έχει επικοινωνήσει τόσο με την πλευρά του παίκτη όσο και με ομάδα του Κάουνας. Πιο συγκεκριμένα, είναι θέμα… χρόνου να τελειώσει η ιστορία αυτή. Αξίζει να σημειωθεί πώς ο Μήτρου Λονγκ έχει στην Euroleague 4,1 πόντους (μ.ο.) με 47.4% στα δίποντα, 28.6% στα τρίποντα, 1.2 ριμπάουντ και μια ασίστ. Ακόμα πρέπει να τονίσουμε ότι ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2025. Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Ναζ Μήτρου Λονγκ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button