ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Να βγάλουμε αυτά που δουλέψαμε στην προπόνηση για να κερδίσουμε”

Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θα αποτελέσει την τελευταία παράσταση του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη ,σε αυτή την μαρτυρική όπως εξελίχτηκε χρονιά, με τον υπηρεσιακό τεχνικό Χρήστο Κόντη να μιλάει στην κάμερα της Nova.

Αναλυτικά:

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση, υπάρχει κάποια είδηση;
Χωρίς προβλήματα, όλοι οι παίκτες διαθέσιμοι εκτός του Σισέ που έχει κάρτες και είναι τιμωρημένος και ο Κούτρης.

Μιλήσατε με τον Κούτρη; Πως πήγε η επέμβαση;
Πήγε πάρα πολύ καλά η επέμβαση. Ευελπιστούμε όπως λέει και ο γιατρός το επόμενο δίμηνο να είναι έτοιμος για την καινούργια σεζόν μετά τη θεραπεία που θα κάνει.

Για την προετοιμασία ο Λεονάρντο θα είναι έτοιμος;
Συν πλην κάποιες ημέρες αλλά νομίζω ότι έχει τον χρόνο πλέον να επανέλθει και να είναι έτοιμος για τη νέα σεζόν.

Κατά κάποιον τρόπο είναι τυχερός σε αυτό γιατί δεν θα χάσει πολλά παιχνίδια τώρα που τραυματίστηκε…
Ακριβώς έτσι είναι και επειδή αυτό το πρόβλημα το είχε και το κουβάλαγε για αρκετό καιρό και ουσιαστικά «μπαινόβγαινε» ο ώμος του, πήρε πιστεύω την σωστή απόφαση με τον γιατρό να κάνουν την επέμβαση.

Να πάμε λίγο πίσω και να σταθούμε λίγο στον αγώνα της Ριζούπολης. Είδαμε πολλές ευκαιρίες να δημιουργούνται, εσείς τι κρατάτε απ’ αυτό το ματς;
Αυτό το παιχνίδι ήταν λίγο ιδιαίτερο, υπήρχε από τη μία ένα παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήθελε έναν βαθμό για να μείνει στην κατηγορία, άρα ξέραμε από πριν ότι θα ήταν δύσκολο με μαζική άμυνα όπως και έγινε. Αυτό που καταφέραμε εμείς από τη δική μας πλευρά ήταν ότι με μία τέτοια μαζική άμυνα και ουσιαστικά πέντε αμυντικούς, καταφέραμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Δουλέψαμε ένα πλάνο όλη την εβδομάδα και βγάλαμε ευκαιρίες μέσα απ’ αυτό, αλλά στο ποδόσφαιρο όταν η μπάλα δεν μπαίνει στα δίχτυα δεν μπορείς να πεις ότι υπήρχε ατυχία και η κακή στιγμή, συμβαίνει. Αν βάζαμε και εμείς ένα γκολ στα πρώτα 10-15 λεπτά, να κάνω μία παρένθεση έχοντας δεχτεί ένα γκολ στο 30ο δευτερόλεπτο σε μία χρονιά με πολλά προβλήματα με τους παίκτες να προσπαθούν να συνέλθουν απ’ όλες αυτές τις σφαλιάρες που έχουν φάει όλη την χρονιά σε παιχνίδια και χάνοντας βαθμούς που ουσιαστικά ο Ολυμπιακός δεν έπρεπε να χάσει, θεωρώ ότι αντιδράσαμε βγάλαμε ευκαιρίες και αν καταφέραμε να βάζαμε ένα γκολ στο πρώτο ή το δεύτερο ημίχρονο το σκορ θα ήταν τελείως διαφορετικό.

Να κάνουμε μία σύνδεση σε αυτό που αναφέρατε με το ματς με τον Παναιτωλικό. Μιλήσατε για μαζική άμυνα, πιστεύετε ότι στο ερχόμενο ματς θα βρείτε αντίστοιχες καταστάσεις;
Είναι λίγο διαφορετικές ομάδες. Αυτό που είδα στον Παναιτωλικό και έχει αλλάξει με την έλευση του καινούργιου προπονητή, είναι ότι όντως δέχεται πιο δύσκολα γκολ και είναι πιο σφιχτή στην άμυνα. Δεν είναι όμως ότι παίζει με μαζική άμυνα, προσπαθεί να παίξει από πίσω και δεν θα είναι ίδια τα παιχνίδια. Στο Καραϊσκάκη έτσι και αλλιώς είναι δύσκολο κάποια ομάδα να κλειστεί γιατί είναι μεγάλο γήπεδο και πάντα βρίσκεις χώρους να επιτεθείς. Σίγουρα είναι επίσης μία δύσκολη ομάδα με γρήγορους παίκτες μπροστά που πρέπει να βρούμε τρόπους να την αντιμετωπίσουμε, αλλά θεωρώ ότι αν συνεχίσουμε έτσι και βγάλουμε αυτά που πρέπει θα καταφέρουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button