ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Για τα παιδιά του Πειραιά μας” (video)

ο «παρών» στα εγκαίνια του κεντρικού εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», στη συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Τσαμαδού, έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού και εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού, μίλησε στο πλήθος κόσμου. Και δεσμεύτηκε, μεταξύ άλλων, ότι όλοι  μαζί θα συνεχίσουν δυνατά, με στόχο την βελτίωση της ζωής του Πειραιά και των παιδιών του.

Παράλληλα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε ότι με βάση την τεράστια παρουσία του κόσμου στην εκδήλωση, ο Πειραιάς έχει ήδη αποφασίσει να συνεχιστεί το όραμα που ξεκίνησε πριν από 4,5 χρόνια.

Αναλυτικά:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που σας βλέπω όλους εδώ κοντά μας. Συνεχίζουμε όλοι μαζί αυτό το όμορφο ταξίδι που ξεκινήσαμε πριν από 4,5 χρόνια. Σήμερα μπορώ να σας κοιτάζω όλους στα μάτια και να ζητήσω για άλλη μία φορά τη στήριξή σας και τη ψήφο σας. Για να ολοκληρώσουμε το όραμά μας για έναν ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΙΚΗΤΗ, για έναν Πειραιά που μας κάνει όλους υπερήφανους. Θα συνεχίσουμε με λίγα λόγια και πολλά έργα, πολλές δράσεις για το μέλλον και το καλό των παιδιών του Πειραιά. Αυτό που θα κάνουμε, γιατί έχουμε κάνει ήδη πολλά και είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτό και είχαμε πει κάτι πριν από 4,5 χρόνια. Ότι εμείς μπορούμε και το είδατε ότι εμείς μπορούμε και συνεχίζουμε να μπορούμε.

Εκτός από όλα αυτά που έχουμε κάνει θα συνεχίσουμε με ένα κολυμβητήριο ακόμα, το οποίο θα το φτιάξουμε από την αρχή. Όχι μόνο αυτά που έχουμε επισκευάσει και χρησιμοποιούμε. Αλλά ένα κολυμβητήριο που έχει καθυστερήσει όλα αυτά τα χρόνια. Παρόλο τη δέσμευσή μας δεν μας έχουν παραχωρήσει ακόμη τον χώρο. Πιστεύουμε ότι αυτό μέσα στον επόμενο χρόνο, δύο χρόνια θα το έχουμε και θα προχωρήσουμε.

Επίσης, και για κάτι άλλο είμαστε περήφανοι, το είχαμε πει και είχα δεσμευτεί είναι ότι με τις δράσεις μας και με τις αναπλάσεις θα μπορέσουμε να προσελκύσουμε νέες επιχειρήσεις στον Πειραιά και θα μειώσουμε την ανεργία. Και ήταν κάτι το οποίο το έχουμε κάνει και είμαστε πολύ περήφανοι. Τελειώνοντας είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που σας βλέπω όλους εσάς εδώ, που ανταποκριθήκατε. Αυτό σημαίνει ότι ο Πειραιάς έχει αποφασίσει, αυτό το βλέπουμε κάθε μέρα, περπατώντας στον Πειραιά. Ο Πειραιάς έχει ήδη αποφασίσει, ο Πειραιάς έχει ήδη βγει κερδισμένος και πάμε όλοι μαζί δυνατά για τα παιδιά του Πειραιά μας. Σας ευχαριστώ».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close