ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Έτσουξε”…

Η τεράστια νίκη του Ολυμπιακού στην Πόλη απέναντι στην Φενέρμπαχτσε με 83-90 έγινε μεγάλο θέμα σε ολόκληρη την Ευρώπη. Όχι μόνο επειδή ο περσινός φιναλίστ κατάφερε να “ξεγυμνώσει” την πρωταθλήτρια Ευρώπης που του στέρησε πέρσι το στέμμα μέσα στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και γιατί οι κόντρες Ολυμπιακού – Ομπράντοβιτς καλά κρατούν.

Ελάχιστοι όμως βρέθηκαν να πουν πόσο πολύ “πόνεσε” αυτή η ήττα τόσο τον Ομπράντοβιτς όσο και τους… απανταχού “φίλους” του εντός ελληνικών συνόρων.
Για το πως καταλαβαίνεις ότι “έτσουξε” τους απανταχού φίλους του δεν χρειάζεται να κάνεις και πολλά πράγματα. Μία βόλτα στα social media και οπουδήποτε αλλού δίνεται βήμα στον κόσμο, μπορείς να το αντιληφθεις.
Αλλά για τον Ομπράντοβιτς, ήταν “βαρύ κι ασήκωτο”. Το πλήγμα!
Το ακούσαμε και αυτό. Να διαμαρτύρεται ότι λόγω της διαιτησίας ο Ολυμπιακός κατάφερε και νίκησε στην Πόλη την ομάδα του, που έπαιζε υποτίθεται εντός έδρας και ήταν και πρωταθλήτρια Ευρώπης. Και τελικά έφταιγε η διαιτησία. Να μας το πει ποιος, ο Ομπράντοβιτς.
Εδώ γελάμε φίλες και φίλοι. Και γελάμε όσο δεν πάει ο νους του ανθρώπου. Θα μιλήσει και για διαιτησία ο Ομπράντοβιτς που τόσα χρόνια καλόμαθε στα… non call και στα πλεονεκτήματα, καλόμαθε στις τεχνικές ποινές που κέρδιζε η ομάδα του και καλόμαθε και στην “γλύκα” με την οποία τον αντιμετώπιζαν όταν έπαιρνε αυτό το… γνωστό χρώμα. Και προκειμένου να μην… πάθει κάνα κακό, οι διαιτητές φρόντιζαν και τον έβαζαν πάλι στο παιχνίδι.
Τον λόγο τον είπαμε! Απλά… “πονάει” όταν ο Θρύλος… νικάει!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button