ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Έχουμε πολλή δουλειά ακόμα»

202901

Στην αναγκαιότητα βελτίωσης σε πολλούς τομείς εστίασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βίκτορ Σάντσεθ, ο οποίος κρατάει την θετική εμφάνιση του δεύτερου μέρους κόντρα στην Βάκερ Ίνσμπρουκ.

Στην σημασία που έχι αποκτήσει για τον Ολυμπιακό τη δεδομένη στιγμή η βελτίωση των όποιω λαθών έχουν εντοπιστεί, αναφέρθηκε ο Βίκτορ Σάντσεθ μετά τη φιλικήισοπαλία με τη Βάκερ Ίνσμπρουκ.

Ο Ισπανός προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας σε γενικές γραμμές δήλωσε ευχαριστημένος από τις προσπάθειες κυρίως τνω νεαρών του ποδοσφαιριστών, ενώ τόνισε ότι οι παίκτες του εμφανίστηαν κουρασμένοι, στοιχείο απόλυτα φυσιολογικό για την εποχή:

«Το σημαντικό στην προετοιμασία είναι να δουλεύουμε καθημερινά στη φυσική κατάσταση. Είναι φορτωμένοι οι ποδοσφαιριστές και έχουμε πολλή δουλειά ακόμα. Στο σημείο που είμαστε δεν είναι σημαντικά τα αποτελέσματα, αλλά να έχουνε καλύτερη φυσική κατάσταση ενόψει της συνέχειας», δήλωσε αρχικά ο Βίκτορ Σάντσεθ στην κάμερα της Nova και πρόσθεσε:

«Τις τελευταίες δύο ημέρες δουλέψαμε πολύ στην προπόνηση. Είναι μεγάλη η φόρτωση των παικτών και σίγουρα τα πόδια ήταν κουρασμένα περισσότερο από του αντιπάλου. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν θετικό. Είδαμε πράγματα που θέλουμε να κάνουμε. Οπότε θα μείνω περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο και τις ευκαιρίες που κάναμε».

Για τους νεαρούς παίκτες ο Σάντσεθ δήλωσε: «Είμαστε ικανοποιημένοι με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας. Όχι μόνο από την δουλειά που κάνουν στην προπόνηση, αλλά και στους αγώνες. Είδαμε ότι έκαναν καλές ενέργειες και γενικά είμαστε ικανοποιημένοι».

Για το αν έχει στο μυαλό του ποιους θα χρησιμοποιήσει στα προκριματικά του Champions League: «Θα δουλέψουμε σιγά σιγά. Σίγουρα πλησιάζουν οι ημερομηνίες, ενώ έχουν έρθει και οι άλλοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πρέπει να μπουν σιγά σιγά και εκείνοι και τότε θα δούμε ποιοι θα παίξουν στα προκριματικά του Champions League».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button