ΠΟΛΟ

“Δείχνουμε μια συνέπεια ως ομάδα”

Μια δύσκολη κλήρωση περιμένει στη φάση των “8” ο Χάρης Παυλίδης. Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στη Μεσίνα, με τον οποίο ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον προκριματικό όμιλο, τόνισε στις δηλώσεις του οτι το μοναδικό πράγμα που τον προβλημάτισε ήταν κάποιοι τραυματισμοί που προέκυψαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του, στην κάμερα του OSFP TV:

“Με όποιον και να παίξουμε στη συνέχεια, νομίζω ότι θα είναι μια αρκετά δύσκολη κλήρωση. Υπάρχουν πολλές ομάδες που είναι πολύ κοντά φέτος, βλέπετε η Κίρισι έχασε χθες από την Ούιπεστ και παίζει με τη Βουλιαγμένη για την πρόκριση.

Θεωρώ ότι εμείς συνεχίζουμε να δείχνουμε μια συνέπεια ως ομάδα. Είμαστε πάλι στους “8” και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν τα κορίτσια.

Σίγουρα μπορούμε να διορθώσουμε αρκετά πράγματα αλλά έχουμε αρκετό χρόνο μέχρι το επόμενο παιχνίδι. Μένει να δούμε τον αντίπαλό μας και να τον μελετήσουμε.

Το μόνο που με προβλημάτισε είναι κάποιοι τραυματισμοί που είχαμε. Δυο από χθες και δυο σήμερα, η μια λίγο πιο σοβαρά η Φιλιώ, να δούμε πως θα πάνε και αυτά γιατί το μεγαλύτερό μας πρόβλημα κάθε χρόνο είναι αυτό.

Πριν από τους μεγάλους αγώνες οι σοβαροί τραυματισμοί”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button