ΑΚΑΔΗΜΙΕΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δύο στα δύο για τους Παίδες

Με το… δεξί μπήκε η «ερυθρόλευκη» ομάδα στη Β’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ15. Μιας και στα δύο σαββατιάτικα ματς, μέτρησε ισάριθμες νίκες. Καταρχάς κόντρα στον Ιωνικό. Στη συνέχεια κόντρα στον Τρίτωνα Αμαρουσίου. Εξάλλου αύριο Κυριακή θα αντιμετωπίσει, κατά σειρά, τους Απόλλωνα Σμύρνης (09:00) και Μίλωνα (15:00). Δύο στα δύο για τους Παίδες.

Ιδανική εκκίνηση για τους Παίδες

Καταρχάς ο Ολυμπιακός επικράτησε 13-8 του Ιωνικού στο πρώτο του ματς. Ειδικότερα ήταν μια αναμέτρηση που είχε υψηλό τέμπο για τρία οκτάλεπτα. Καθώς όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο διάστημα αυτό. Αξίζει να σημειωθεί πώς οι νεαροί «ερυθρόλευκοι» του Γιώργου Ψύχου έδειξαν χαρακτήρα στο πρώτο. Όταν μετά το αρχικό 2-0 υπέρ τους, βρέθηκαν πίσω με 2-3. Αλλά το γύρισε και έκλεισαν το οκτάλεπτο στο +2 (6-4). Επίσης, στο δεύτερο ξέφυγαν με +3 (9-5), με σερί 3-0 από το 6-5. Στη συνέχεια, η διαφορά μεγάλωσε κι άλλο, για να φτάσει στο +5 (13-8) που ήταν και το τελικό σκορ. Διότι στο 4ο οκτάλεπτο οι άμυνες είχαν τον πρώτο λόγο.

  • Τα οκτάλεπτα: 6-4, 3-1, 4-3, 0-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Ψύχος): Μπέρδος, Παυλίδης, Τσελώνης, Μαυρίδης, Κωνσταντινίδης, Καλογερόπουλος, Κωνσταντίνου, Λουμάκης, Βέτισεβ, Μαθιόπουλος, Μουσέλης, Γούδης, Παπαδάκης, Σταυρόπουλος, Κορνελάκης.

Ακολούθως, το απόγευμα, το ματς με τον Τρίτωνα Αμαρουσίου ήταν παράσταση για ένα ρόλο. Διότι η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν τεράστια! Κάτι που φάνηκε από το τελικό σκορ, 23-3! Αλλά το ματς είχε… τελειώσει από την πρώτη περίοδο. Όταν μετά από ένα οκτάλεπτο, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 9-1! Επίσης, η διαφορά έγινε διψήφια από τις αρχές του τρίτου, όταν το σκορ έγινε 12-2, για να κλείσει το οκτάλεπτο στο 17-3. Κατόπιν, το σερί έφτασε το 11-0, για το τελικό 23-3. Μιας και ο Τρίτων είχε μειώσει προσωρινά σε 12-3. Δύο στα δύο για τους Παίδες.

  • Τα οκτάλεπτα: 1-9, 1-1, 1-7, 0-6.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Ψύχος): Παπαδάκης, Τσελώνης, Μαυρίδης, Κωνσταντινίδης, Καλογερόπουλος, Κωνσταντίνου, Λουμάκης, Βέτισεβ, Μαθιόπουλος, Μπέρδος, Γούδης, Μουσέλης Σταυρόπουλος, Κορνελάκης.

Το πρόγραμμα της Κυριακής των Παίδων

Εξάλλου αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν άλλα δύο ματς. Στην επόμενη φάση (Γ’, 23-25 Μαΐου) περνούν οι τρεις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας. Καθώς ο Ε’ όμιλος που διεξάγεται στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης έχει πέντε ομάδες. Πιο συγκεκριμένα:

  • 09:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
  • 15:00 Μίλων – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button