ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρωτοπορεί η Ακαδημία του Ολυμπιακού, ξεκίνησε τη συνεργασία με τη Hudl

Στα βήματα της πρώτης ομάδας, αλλά και των κορυφαίων ακαδημιών στον κόσμο.

Μια πολύ σημαντική συνεργασία ξεκίνησε για την «ερυθρόλευκη» Ακαδημία. Μια πρωτοποριακή συνεργασία. Η Ακαδημία του Ολυμπιακού κάνει συνεχώς άλματα προόδου. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η έναρξη της συνεργασίας με τη Hudl.

Η ακαδημία του Ολυμπιακού με τη λειτουργία της και την παραγωγή παικτών ξεφεύγει από τα ελληνικά σύνορα και συγκαταλέγεται ως μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Έτσι μετά την έναρξη λειτουργίας του νέου τμήματος ανάλυσης τον Νοέμβριο του 2019, σήμερα ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας με την κορυφαία αμερικάνικη εταιρεία Hudl.

Πιο συγκεκριμένα, τη σεζόν 2020-21 στο «οπλοστάσιο» της Ακαδημίας αλλά και των Σχολών του Ολυμπιακού, θα ενταχθούν τρία νέα προγράμματα για την ανάλυση αγώνων το Hudl και το Hudl Sportscode καθώς και η πλατφόρμα Wyscout για scouting παικτών. Σκοπός της παρούσας συνεργασίας είναι αφενός η περαιτέρω βελτίωση του τρόπου δουλειάς της Ακαδημίας, αφετέρου η εναρμόνιση με τον τρόπο λειτουργίας της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού, που χρησιμοποιεί τα συγκεκριμένα προγράμματα ανάλυσης τα τελευταία 8 χρόνια.

Με μία πλούσια παρουσία στα κορυφαία πρωταθλήματα της υφηλίου, τη Hudl προτιμά η πλειοψηφία των μεγαλύτερων κλαμπ του κόσμου από την Premier League, την Championship, το NBA τη La Liga, το MLS, τη Bundesliga, τη Serie A, τη Ligue 1 και πολλά ακόμα.

Επίσης, το τμήμα ανάλυσης προχώρησε στη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου συστήματος performance analysis για την προπόνηση και τους αγώνες, καθώς και ομαδική και ατομική βάση δεδομένων, τα οποίο θα χρησιμοποιούν από εδώ και στο εξής όλες οι ομάδες της Ακαδημίας του Θρύλου.

Tags

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close