ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει τον Ζοζέ Σα

Η ισπανική ομάδα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 27χρονου γκολκίπερ του Ολυμπιακού.

Οι «ροχιμπλάνκος» ενδιαφέρονται έντονα για τον 27χρονο γκολκίπερ του Ολυμπιακού. Αυτό φαίνεται από τις κινήσεις τους και τις επαφές που έχουν με τον ατζέντη του Πορτογάλου γκολκίπερ, τον Ζόρζε Μέντες. Σύμφωνα με όσα λέγονται στην Ισπανία, η Ατλέτικο εξέφρασε στον εκπρόσωπο του Ίβηρα τερματοφύλακα το έντονο ενδιαφέρον της. Το οποίο δεν περιορίζεται μόνο εκεί, αλλά στην πρόθεσή της να καταθέσει πρόταση στους πρωταθλητές Ελλάδας για την απόκτησή του.

Σε συνάντηση που έγινε ανάμεσα σε συνεργάτη του Μέντες και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας της Μαδρίτης, οι «ροχιμπλάνκος» εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τον Σα. Βεβαίως, εδώ υπάρχει μια σημαντική παράμετρος. Άλλο ενδιαφέρον, άλλο πρόταση, άλλο κατάθεσή της. Το ζήτημα είναι πώς στην Ατλέτικο κοιτάζουν την επόμενη ημέρα. Ο Αντάν αποχωρεί και η ομάδα του Σιμεόνε θέλει έναν καλό και ικανό γκολκίπερ για να συνθέσει μαζί με τον Όμπλακ το δίδυμο των τερματοφυλάκων της. Ο Σα, όπως φαίνεται, αποτελεί μια ιδανική περίπτωση.

Οι «ροχιμπλάνκος» τον πιστεύουν πολύ και αυτό φαίνεται από τα λόγια των ανθρώπων της προς τους εκπροσώπους του Πορτογάλου γκολκίπερ. Όπου και περιέγραψαν το σενάριο -με αρκετές πιθανότητες- να πουληθεί ο Όμπλακ και ο Σα να λογίζεται ως πρώτος από τον Σιμεόνε και τους συνεργάτες του.

Αλλά πρέπει να σημειωθεί κάτι ακόμα. Η ιστορία με τον τραυματισμό του ίσως να έχει φέρει πίσω λίγο το θέμα. Παρόλα αυτά, με δεδομένο ότι οι ικανότητες του Σα είναι γνωστές, οι Μαδριλένοι σκοπεύουν να κάνουν και επίσημα την κίνησή τους. Η ρήτρα του 27χρονου είναι 13 εκατομμύρια ευρώ, στην Ισπανία λέγεται πώς η Ατλέτικο είναι διατεθειμένη να δώσει ως και 10 εκατομμύρια ευρώ και αν όλα αυτά επιβεβαιωθούν, το θέμα είναι τί θα κάνουν στον Ολυμπιακό.

Με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, οι «ερυθρόλευκοι» είναι απόλυτα έτοιμοι για το ενδεχόμενο πώλησης του Σα και έχουν κάνει την απαραίτητη προεργασία για να έρθει άμεσα στο Λιμάνι ο αντικαταστάτης του.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button