ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Προσωπικότητα της Χρονιάς στην Ελληνική Ναυτιλία» ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Σε μία εντυπωσιακή βραδιά στο κέντρο της Αθήνας η ελληνική ναυτιλιακή βιομηχανία, η παγκόσμια δύναμη του κλάδου, στο πλαίσιο των βραβείων «Lloyd’s List-Greek Shipping Awards», γιόρτασε τους δικούς της πρωταγωνιστές για το 2017

 

Τα βραβεία που δόθηκαν ήταν 17 συνολικά ενώ ένα από αυτά προοριζόταν για τον διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκκη που διαπρέπει στον χώρο της Ελληνικής Ναυτιλίας.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανακηρύχθηκε ” Προσωπικότητα της Χρονιάς στην Ελληνική Ναυτιλία “, ο οποίος μέσα στο 2017 έκανε στη ναυτιλία επενδύσεις που ξεπέρασαν το ένα δισεκατομμύριο δολάρια τόσο σε ναυπηγήσεις πλοίων κυρίως υπερδεξαμενόπλοιων VLCC αλλά και σε αγορές πλοίων όπως τα πέντε μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων από την νοτιοκορεάτικη Hanjin Shipping.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε για το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο του Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος, συνοδευόμενος από τη μικρή του κόρη και παραλαμβάνοντας το βραβείο τόνισε:

«Είμαι περήφανος για τη σύμπτωση να γεννηθώ Έλληνας και να ασχολούμαι με τη Ναυτιλία.

Στον ναυτιλιακό κόσμο, μαθαίνει κανείς από την αρχή πώς να αντιμετωπίζει και να ανταγωνίζεται ψηλά κύματα, τεράστιες εταιρείες και πολύ ταλαντούχους, έξυπνους και έμπειρους ανθρώπους.

Επομένως, για να επιτύχει κανείς πραγματικά σε υψηλό επίπεδο, πρέπει να εργαστεί σκληρά, να αποδίδει, να έχει πίστη και να είναι συνεπείς απέναντι στις απαιτήσεις της βιομηχανίας μας, οι οποίες αυξάνονται σχεδόν καθημερινά. Κατά τη διάρκεια αυτού του υπέροχου και δύσκολου ταξιδιού, μαθαίνει πώς να πολεμά και να είναι νικητής.

Για να τα κατορθώσει αυτά, πρέπει να έχει κανείς τους κατάλληλους συναδέλφους στο πλάι του, άριστα καταρτισμένα πληρώματα και μια οικογένεια που να τον στηρίζει και να στέκεται δίπλα του. Τους ευχαριστώ όλους πολύ για την πίστη και την εμπιστοσύνη τους προς εμένα» και προσέθεσε:

«Η επιτυχία μας στη ναυτιλία, μας επέτρεψε να συνεισφέρουμε σημαντικά και να είμαστε νικητές και σε άλλους τομείς δραστηριότητας: στον αθλητισμό, συμπεριλαμβανομένου του ποδοσφαίρου φυσικά, στην Ελλάδα και στην Αγγλία, στα Media και στον αγαπημένο μας Δήμο Πειραιά.

Τα επιτεύγματά μας στην Ναυτιλία μας δίνουν την δύναμη να συνεισφέρουμε ότι καλύτερο στην κοινωνία. Η ανεξαρτησία από οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση -ιδιαίτερα την ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ- μας δίνει την ελευθερία να εκφράζουμε τη γνώμη μας και τις απόψεις μας για τη χώρα μας και τις προσδοκίες μας για ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα. Ο Θεός να ευλογεί τη χώρα μας και όλους μας.».

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button