ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧωρίς κατηγορία

Πρόσεχε που κουνάς το δάχτυλο…

Ο Ολυμπιακός ακόμα και στο μακρινό Σαμπαντέλ, ακόμα και με ξένους διαιτητές διέλυσε την Βουλιαγμένη και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό της Euroleague, αλλά η Αλεξία Καμμένου μυαλό δεν έβαλε.

Δεν έχει καταλάβει ποιος είναι και θα είναι το μεγάλο αφεντικό  και συνεχίζει να ελπίζει να φωνάζει και να απειλεί μπας και κάποτε …. δικαιωθεί..

Μόλις τελείωσε η μεγάλη αναμέτρηση η προπονήτρια της ομάδας των Νοτίων προαστίων, κινήθηκε προς τον πάγκο του Θρύλου με την πρόφαση να συγχαρεί, όμως όπως αποδείχθηκε ο σκοπός της ήταν άλλος.

Ήθελε να κάνει για ακόμα μια φορά να κάνει τα δικά της προς την Ασημάκη όπως φάνηκε και από την τηλεοπτική μετάδοση  με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να τρέξουν να ηρεμήσουν την κατάσταση πριν χειροτέρευση. Με την ίδια φυσικά να κουνάει «απειλητικά» το γνωστό δάχτυλο και να λέει τα δικά της..

Όπως φαίνεται δεν είχε καταλάβει που βρίσκονταν και ότι έγινε σόου σε όλη την Ευρώπη. Όσο για εμάς απλά  να ευχηθούμε περαστικά και αύριο το μεσημέρι να απολαύσει τον Θρύλο που θα βρίσκεται στον μεγάλο τελικό…

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button