ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Προπονητής με ευρωπαϊκή εμπειρία

Όπως αναφέραμε και αργά το βράδυ της Κυριακής, ο Νίκος Γραμματικός δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού. Καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν να μην συνεχιστεί η συνεργασία τους. Ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» κοιτάζουν ήδη την επόμενη ημέρα. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει βρεθεί ο διάδοχος. Προπονητής με ευρωπαϊκή εμπειρία.

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού

Η ουσία είναι μία. Δηλαδή οι πρωτοπόροι της Handball Premier έχουν εντοπίσει τον νέο προπονητή τους. Πιο συγκεκριμένα θα είναι από το εξωτερικό. Ειδικότερα με εμπειρία από τα Κύπελλα Ευρώπης. Μιας και δεν υπήρχε προπονητής στην Ελλάδα που θα μπορούσε, αυτή την περίοδο, να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «ερυθρόλευκων». Σύμφωνα με πληροφορίες του Redaroume, ο νέος προπονητής είναι Βαλκάνιος. Για την ακρίβεια από μια χώρα της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Περισσότερα θα αναφέρουμε κατά τη διάρκεια της Δευτέρας.

Αξίζει να σημειωθεί πώς θα δώσει στην ομάδα νέο όραμα. Αλλά και τη δυνατότητα να εξελιχθεί ακόμα παραπάνω. Καθώς το πρωτάθλημα αποτελεί μεν τον βασικό στόχο. Αλλά υπάρχει και η ευρωπαϊκή προοπτική. Επειδή η πορεία του Ολυμπιακού, μέχρι τώρα, στο EHF European Cup επιτρέπει στη διοίκηση να κάνει όνειρα για τη συνέχεια. Εξάλλου, μέσα στον Φεβρουάριο υπάρχουν τα δύο ματς με την Μπρίξεν, που θα διεξαχθούν στο κλειστό της Ηλιούπολης. Άρα υπάρχει η πιθανότητα ο Ολυμπιακός να περάσει στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Προπονητής με ευρωπαϊκή εμπειρία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button