ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έπαψε Ολυμπιακό να θυμίζει

Πόνεσε η ψυχή μας χθες το βράδυ. Επίσης, στέρεψαν οι αντοχές μας. Διότι με αυτό που δείχνει αυτή η ομάδα, πια δεν σε πείθει. Δηλαδή όχι μόνο για μακροπρόθεσμους στόχους, αλλά και για τους άμεσους. Καθώς δεν σε πείθει πώς το ματς του Σαββάτου με τον ΟΦΗ θα είναι εύκολη υπόθεση. Έπαψε Ολυμπιακό να θυμίζει.

Έπαψε να θυμίζει…

To dna του μεγαλύτερου συλλόγου στην Ελλάδα έχει άμεση σχέση με τη νοοτροπία νικητή. Αλλά αυτή η ομάδα που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό, δεν την έχει. Εξάλλου, φέτος δεν έχει κάνει ακόμα νίκη σε ντέρμπι. Επομένως με το πρωτάθλημα να κρίνεται στα playoffs με ανάλογα ματς, πώς μπορεί να το… γυρίσει η ομάδα; Επίσης, είναι στο -9 από την πρώτη θέση. Γιατί την Κυριακή το βράδυ στη Λεωφόρο δεν χάθηκε απλά ένα ματς.

Αξίζει να σημειωθεί πώς αυτή η ήττα σημαίνει πολλά παραπάνω από τους 3 βαθμούς! Αντίθετα, με «διπλό» στη Λεωφόρο, με την υπόθεση του CAS αυτές τις ημέρες και με ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα, ο Ολυμπιακός θα έβαζε… φωτιά στο πρωτάθλημα! Όπως και θα έμπαινε ξανά μέσα στο… κόλπο. Γιατί αν δεν πετύχεις μια μεγάλη νίκη κατά τη διάρκεια της σεζόν, δεν μπορείς να στοχεύσεις στην κορυφή. Ωστόσο το χειρότερο είναι πώς ο κόσμος έχει χάσει πια τη σύνδεση με την ομάδα. Γιατί με ό,τι βλέπει, πώς να συνδεθεί; Έπαψε Ολυμπιακό να θυμίζει!

Δεν είναι αυτό Ολυμπιακός!

Λοιπόν, ας δούμε πώς έχουν τα πράγματα. Ο Καρβαλιάλ δεν είναι προπονητής για τον Ολυμπιακό. Καθώς δεν έχει δείξει πώς μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Ειδικότερα το διάστημα που είναι στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, η ομάδα έχει χειροτερέψει. Επιπρόσθετα, δεν μπορεί να της δώσει όραμα! Ούτε και να εμπνεύσει τους παίκτες. Διότι οι επιλογές του για το ματς στη Λεωφόρο, έδειξε πώς δεν το «διάβασε» σωστά! Στη συνέχεια έκανε κακό κοουτσάρισμα με τις επιλογές από τον πάγκο. Αξιοσημείωτες και οι δηλώσεις του…

Ωστόσο δεν είναι μόνο αυτός υπεύθυνος για την εικόνα της. Εξίσου μερίδιο ευθύνης έχουν και οι παίκτες. Άλλοι γιατί δεν… μπορούν, άλλοι γιατί δεν έχουν όρεξη! Ούτε, όμως, η διοίκηση δεν βγαίνει από το κάδρο! Δηλαδή ο πρόεδρος! Γιατί με συνεχόμενες αλλαγές προπονητές και παικτών, δεν μπορείς να φτιάξεις ομάδα. Πράγματι 15 μεταγραφές το περασμένο καλοκαίρι και άλλες 8 τον Ιανουάριο! Ακόμα δύο τεχνικοί διευθυντές και δύο προπονητές έως τώρα. Όμως η σεζόν έχει άλλα 15 ματς στο πρωτάθλημα και τουλάχιστον 2 στην Ευρώπη. Άρα χρόνος υπάρχει. Αλλά με τα τωρινά δεδομένα δεν υπάρχει προοπτική. Πέρα από αυτό ούτε πια ελπίδα!

  • Υ.Γ. 1 Το χειρότερο όλων είναι να μείνει ο Ολυμπιακός εκτός Ευρώπης, τη σεζόν που θα συμπληρώσει 100 χρόνια ιστορίας. Ας το αντιληφθούν όλοι!!!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button