ΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προπόνηση λίγο πριν το πρώτο σερβίς (pic&vid)

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι έφερε ένα νέο… αέρα σε όλα τα επίπεδα για την ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Διότι δείχνει μια άλλη φιλοσοφία, μια άλλη νοοτροπία. Προπόνηση λίγο πριν το πρώτο σερβίς.

Δείγμα της «εποχής» Τζουλιάνι

Στις 16:30 είναι προγραμματισμένο το πρώτο σερβίς στο ματς του Ολυμπιακού με τον Φίλιππο, στη Βέροια. Εκεί όπου θα κάνει ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι το ντεμπούτο του στον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Με τον Ιταλό τεχνικό να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τη δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα στις προπονήσεις. Αλλά να βάζει, παράλληλα, και τη δική του… πινελιά σε όλα τα επίπεδα. Διότι λίγες ώρες πριν τον αγώνα έχει προγραμματίσει προπόνηση.

Προπόνηση λίγο πριν το πρώτο σερβίς

Στις 09:30 το πρωί του Σαββάτου οι παίκτες του Ολυμπιακού θα κάνουν ένα χαλάρωμα. Διότι ο Τζουλιάνι αλλάζει πολλά σε ό,τι αφορά τον τρόπο σκέψης όλων στην ομάδα. Νέα «ήθη και έθιμα» από τον Ιταλό προπονητή. Κάτι συνηθισμένο στο εξωτερικό που θα εφαρμόσει ο Αλμπέρτο και στον Ολυμπιακό. Το redaroume είναι στη Βέροια. Θα σας μεταφέρει και τα τελευταία νέα των «ερυθρόλευκων». Προπόνηση λίγο πριν το πρώτο σερβίς.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button