ΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προπονήσεις στο Red Swim Academy [pics]

Με αμείωτη ένταση προχωρά η προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Εξάλλου, αν και ο Ντανιέλ Καστελάνι έχει ακόμη υποχρεώσεις με την εθνική Αργεντινής των Γυναικών, η δουλειά δεν σταματά. Διότι ο Αντώνης Βουρδέρης είναι πολλά χρόνια στην ομάδα. Επομένως την ξέρει πολύ καλά. Αλλά δεν είναι μόνο οι προπονήσεις στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη». Καθώς υπάρχουν και οι παράλληλες δραστηριότητες. Όπως είναι το ειδικό πρόγραμμα στην πισίνα. Προπονήσεις στο Red Swim Academy.

Ξανά στο Red Swim Academy

Λοιπόν για δεύτερη σερί χρονιά η προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Θρύλου είχε και προπόνηση σε πισίνα. Διότι έγινε πέρσι με τον Τζουλιάνι. Συνεπώς έγινε και φέτος. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έκαναν 5-6 προπονήσεις στο Red Swim Academy. Δηλαδή την πισίνα του Νίκου Γέμελου στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι παίκτες του Θρύλου ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα για ενδυνάμωση και φυσική κατάσταση. Εξάλλου, όπως φάνηκε και πέρσι, οι προπονήσεις στην πισίνα ήταν ιδιαίτερα αποδοτικές. Ωστόσο, αυτό το κομμάτι της προετοιμασίας έκλεισε. Βέβαια, για τους παίκτες ήταν μια ξεχωριστή περίοδο.

Δηλαδή οι προπονήσεις μακριά από το τάραφλεξ που τους βοήθησαν να χαλαρώσουν λίγο. Μιας και είναι αναγκαίο αυτό, παράλληλα με το καθημερινό εντατικό πρόγραμμα στο «Μελίνα Μερκούρη». Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη Θρύλου θέλησαν να ευχαριστήσουν τον Νίκο Γέμελο για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του. Καθώς αποδεικνύεται με χαρακτηριστικό τρόπο πώς ο Ολυμπιακός παραμένει μια μεγάλη οικογένεια! Προπονήσεις στο Red Swim Academy.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp)

Σχετικά Άρθρα

Back to top button