ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προετοιμασία στο Βέρμιο η Σχολή Θεσσαλονίκης

Στις πολύ όμορφες εγκαταστάσεις του Βέρμιου πραγματοποίησε την θερινή της προετοιμασία η Σχολή του Ολυμπιακού που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη.

 

 

Τη δυνατότητα να πάρουν γεύση από βασικό στάδιο προετοιμασίας εν μέσω καλοκαιριού, είχαν 60 ποδοσφαιριστές της Σχολής του Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη, οι οποίοι βρέθηκαν για μια εβδομάδα σε Προπονητικό Κέντρο της περιοχής της Νάουσας.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν την προετοιμασία τους στο Βέρμιο και επέστρεψαν το μεσημέρι του Σαββάτου ενθουσιασμένοι στην Θεσσαλονίκη. Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν σκληρά για να έχουν καλύτερα αποτελέσματα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο προπονητής της Σχολής Παναγιώτης Παπαδόπουλος σε συνεργασία με τους άλλους προπονητές εκπόνησε ένα δυνατό πρόγραμμα και δούλεψε σκληρά με τα παιδιά για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η Σχολή του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη, με επικεφαλής τον Γιώργο Χοχλάκη, λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα, έχοντας πάντα την στήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, και η δουλειά αποδίδει αφού όλο και περισσότερα παιδιά στη πόλη την επιλέγουν για να μάθουν το ποδόσφαιρο και να εξελιχθούν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button