Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προχωρά σε μηνύσεις ο Ολυμπιακός

Σκληραίνει αρκετά τη στάση της η ΠΑΕ Ολυμπιακός με αφορμή τον πόλεμο που δέχεται από το παρασκήνιο και τις εχθρικές διαιτησίες.

Στην απόφαση να σκληρύνουν υπέρμετρα τη στάση τους σε ο,τιδήποτε σπηλώνει την αξιοπιστία του πρωταθλήματος, προχωρούν στον Ολυμπιακό.
Μπροστά σε κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας βρίσκεται η πειραϊκή ΠΑΕ Οι «ερυθρόλευκοι» εξέφρασαν επισήμως οργή για τη διαιτησία στο προχθεσινό ισόπαλο ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό και έκαναν λόγο για παρακράτος συνεχίζοντας την κόντρα τους με την ΕΠΟ
Οι Πρωταθλητές Ελλάδας αναμένεται να συνεχίσουν τις μάχες τους στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και θα αντιδράσουν δυναμικά, προσπαθώντας να προστατεύσουν την ομάδα τους.

Πρόκειται για μία εξέλιξη, που έρχεται να επαληθεύσει απόλυτα το χθεσινό ρεπορτάζ του Redaroume.gr

Είναι γνωστό ότι υπήρξε πρόταση αποχώρησης του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα. Τα μηνύματα που παίρνει η ΠΑΕ, τόσο από τον κόσμο της όσο και από το ποδοσφαιρικό τμήμα, είναι ότι πρέπει να συνεχίσει να δίνει τη μάχη της.
Αρχικά, ώστε να δημιουργήσει ένα πανίσχυρο σύνολο με ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας και με υψηλό κίνητρο διάκρισης, το οποίο θα νικάει ακόμη και τους πιο … εχθρικούς διαιτητές. Αφετέρου δε για να εκθέτει πρόσωπα και καταστάσεις με αποδόσεις όπως αυτή στη Λεωφόρο την Κυριακή.
Από εκεί και πέρα, όμως, ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει αρχικά σε μηνύσεις εναντίον φορέων και αξιωματούχων γιατί θεωρεί ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση που βλέπουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button