ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λαμβάνουν σκληρά μέτρα!

Για την Τρίτη  (8/110 οριστικοποιήθηκε τελικά το έκτακτο Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπου αναμένετια να ληφθούν καίριες αποφάσεις .

 

Στην απόφαση να σκληρύνουν υπέρμετρα τη στάση τους σε ο,τιδήποτε σπηλώνει την αξιοπιστία του πρωταθλήματος, προχωρούν στον Ολυμπιακό.

Μπροστά σε κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας βρίσκεται η πειραϊκή ΠΑΕ Οι «ερυθρόλευκοι» εξέφρασαν επισήμως οργή για τη διαιτησία στο προχθεσινό ισόπαλο ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό και έκαναν λόγο για παρακράτος συνεχίζοντας την κόντρα του με την ΕΠΟ. Έτσι, λοιπόν, οριστικοποιήθηκε για αύριο Τρίτη (8/11) το έκτακτο Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι άμεσοι συνεργάτες του είναι έξαλλοι για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται η πειραϊκή ομάδα, με αποκορύφωμα τη διαιτησία του Δανού Γιάκομπ Κέλετ στο προχθεσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε μία σειρά μέτρων και να πιέσουν καταστάσεις , ώστε να προασπίσουν τα συμφέροντα της ομάδας τους. Από την στιγμή κατά την οποία ο Βαγγέλης Μαρινάκης καταλαμβάνει και το θεσμικό ρόλο του Προέδρου της Super League, στην πειραϊκή ΠΑΕ εκτιμούν ότι έχουν κάθε δικαίωμα να … χτυπήσουν γροθιά στο μαχαίρι..

Η πάγια θέση τγια …« φασιστικό παρακράτος που διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και που διέπεται από οργανωμένο έγκλημα» αποτελεί την βάση για μια σειρά από δράσεις που πρόκειται να προχωρήσουν οι «ερυθρόλευκοι» στα ελληνικά δικαστήρια, ώστε να αναδείξει το μέγεθος της διαφθοράς του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button