ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Χασάν»

Για την πρόθεση του Ολυμπιακού να επεκτείνει τον δανεισμό του Αχμέντ Χασάν από την Μπράγκα αναφέρονται πορτογαλικά Μέσα ενημέρωσης

Ο Αχμέντ Χασάν έχει ανεβάσει κατακόρυφα τη δημοτικότητά του στον Ολυμπιακό, χάρη στις εξαιρετικές του εμφανίσεις, αλλά και την φανερή του βελτίωση, όπου επιδεικνύει στην εκτελεστική του ικανότητα.
Γεγονός, το οποίο ωθεί τους «ερυθρόλευκους» στην απόφαση να τον διατηρήσου στο ρόστερ τους ακι τη επόμενη σεζόν.

Μάλιστα, την Παρασκευή (22/3) η «A Βola» στην ηλεκτρονική της μορφή αναφέρει ότι οι Πειραιώτες θέλουν ως πρώτη επιλογή να ανανεώσουν τον δανεισμό του Αιγύπτιου φορ. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται ότι βρίσκει σύμφωνη την πλευρά της Μπράγκα, με τους Πειραιώτες να επιθυμούν να μάθουν για το αν οι Πορτογάλο είναι πρόθυμοι για διαπραγματεύσεις.

Σε ααυτό το σημείο αξίζει να τονιστεί ότι η ρήτρα του Χασάν σύμφωνα με την «A Bola» βρίσκεται κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να μάθουν αν θα υπάρξει περίπτωση διαπραγμάτευσης. Κάτι το στα δικαιώματα του παίκτη.

Πάντως, όλα αυτά μένει να φανούν το επόμενο διάστημα με το μόνο σίγουρο να είναι ότι ο Ολυμπιακός επιθυμεί να κρατήσει στο ρόστερ του τον Χασάν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button