ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η προχειρότητα της ΕΠΟ στο μεγαλείο της!

Οι εισηγήσεις της Κυβέρνησης για καθολικό lockdown στη Θεσσαλονίκη, η ατυχής επιλογή της Τούμπας και το «κόκκινο» φως από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.

Μάλλον σε αυτή την ομοσπονδία έχουν διαφορετική από την κοινή λογική. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό που κάνουν. Η Θεσσαλονίκη μπήκε πρώτα σε κατάσταση lockdown και τα πράγματα σε επίπεδο κορωνοϊού δεν πάνε καθόλου καλά. Τα νέα που έρχονται σε καθημερινή βάση δεν είναι 100% αρνητικά.

Ο αριθμός των κρουσμάτων συνεχώς αυξάνεται, όπως είπε χθες ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας υπογράμμισε πώς το 30% του πληθυσμού της πόλης νοσεί, αλλά η ΕΠΟ δεν έλαβε τίποτα από αυτά υπόψη. Επέλεξε το γήπεδο της Τούμπας για τον καθοριστικό αγώνα με την Σλοβενία, στο φινάλε της φάσης των ομίλων του Nations League, την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου.

Τα λόγια είναι περιττά σε αυτή την ιστορία. Λες και στην ΕΠΟ έχουν βάλει μια… ομπρέλα για να μην πληροφορούνται τί συμβαίνει στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Να μην φτάνουν σε αυτούς οι «σταγόνες» πληροφοριών. Δεν εξηγείται αλλιώς όλο αυτό που συμβαίνει…

Τώρα, όμως, έχουν ένα άλλο θέμα. Με την πόλη της Θεσσαλονίκης να είναι προ των πυλών ενός καθολικού lockdown άμεσα, το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας έχει σοβαρές ενστάσεις και αμφιβολίες αναφορικά με την τέλεση του αγώνα Ελλάδα-Σλοβενία στην Τούμπα. Το, δε, σενάριο της αλλαγής έδρας λόγω υγειονομικών συνθηκών παίζει… δυνατά. Κάτι που πιθανότητα θα ξεκαθαρίσει σήμερα.

Αν τελικά συμβεί, θα μιλάμε για μια ακόμα «μελανή» σελίδα στην ιστορία της ΕΠΟ, στα χρόνια της «εξυγίανσης»! Δείγμα της προχειρότητας σκέψης και της ανικανότητας να αντιμετωπίσει η Ομοσπονδία ένα τόσο σοβαρό θέμα, με την απαιτούμενη και απαραίτητη σοβαρότητα! Όλα για την «εξυγίανση» γίνονται, τίποτα για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button