ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα»

Στην ανάγκη για άμεση βελτίωση σε πολλούς τομείς αναφέρθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας.

 

Οικτρά παράπονα από τους παίκτες του για την νέα αποκαρδιωτική εμφάνιση, που πραγματοποίησαν και την ήττα τους από τον Παναθηναϊκό, εξέφρασε ο Βασίλης Βούζας.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού στην συνέντευξη Τύπου που ακολουθησε της αναμέτρησης της Λεωφόρου εστίασε στην ανάγκη για άμεση βελτίωση σε πολλούς τομείς:

«Δυστυχώς έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές σε άσχημη κατάσταση αυτή την εποχή, δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω όμως αυτό σαν δικαιολογία. Αυτοί οι ίδιοι ποδοσφαιριστές από την αρχή της σεζόν έκαναν μεγάλη προσπάθεια, έφεραν την ομάδα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Συνεπώς, δικαιούνται κάποιες άσχημες εμφανίσεις.

Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα στη συνολική λειτουργία της ομάδας μας, να δούμε ποιοι πραγματικά θέλουν και μπορούν να προσφέρουν. Στους ποδοσφαιριστές μας παρέχονται τα πάντα από τη διοίκηση, αλλά η προσφορά κάποιων δεν είναι αντάξια των όσων προνομίων απολαμβάνουν. Είναι ακόμα μια δύσκολη ημέρα για εμάς, μετά τον διασυρμό από την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη την Πέμπτη.

Δίκαια κέρδισε απόψε ο Παναθηναϊκός, δικαιούμαστε κάτι παραπάνω στον πειθαρχικό έλεγχο αλλά δεν το πήραμε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, είμαστε μέσα σε δύο στόχους ακόμα και θα προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε τόσο το πρωτάθλημα, όσο και το Κύπελλο»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button