Πουλάει Τσούμιτς η Βοϊβοντίνα

Στην Ρούμπιν Καζάν οδεύει ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Βοϊβοντίνα , με τους Πειραιώτες να καρπώνονται ποσό από την μεταγραφή του.
Έτοιμος να δοκιμάσει την τύχη του στα γήπεδα της Ρωσίας για λογαριασμό της Βοϊβοντίνα είναι πλέον ο Νίκολα Τσούμιτς.
Σύμφωνα με τα όσα σημειώνει η ιστοσελίδα «maxbetsport.rs», η Βοϊβοντίνα έχει έρθει σε συμφωνία με τη ρωσική ομάδα για την πώληση του 23χρονου μέσου και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί το deal είναι η συγκατάθεση των Πειραιωτών, οι οποίοι διατηρούν το 50% του παίκτη.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η μεταγραφή του νεαρού Σέρβου αναμένεται να φτάσει το 1,5 εκατ. ευρώ και τα μισά θα πρέπει να πάνε στα ταμεία της ομάδας του Πειραιά.
Θυμίζουεμ ότι ο Νίκολα Τσούμιτς είχε αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2020, χωρίς ωστόσο να φορέσει την φανέλα των [ερυθρόλευκων» σε κανένα επίσημο παιχνίδι,. Απεναντίας είχε παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού σε Ραντνίτσκι, Σπόρτινγκ Χιχόν και Λουκέρνη.
Το 2022 ο νεαρός Σέρβος επέστρεψε στη χώρα του για λογαριασμό της Βοϊβοντίνα. Τη σεζόν που πέρασε, ο Τσούμιτς είχε συνολικά 33 συμμετοχές με 14 γκολ και 5 ασίσtτ.