Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πολύχρονος Νταβίντ ψυχάρα Ολυμπιακάρα! (Videos)

Ο Νταβίντ Φουστέρ γιορτάζει σήμερα τα γενέθλιά του και με αφορμή αυτό το σπουδαίο γεγονός το Redaroume.gr  κάνει ένα μίνι αφιέρωμα στον Ισπανό ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για τα όσα πρόσφερε ο Ιδπανός μέσος στον Ολυμπιακό στο πέρασμα της εξάχρονης θητείας του.

 

Ξεχωριστή από κάθε άποψη είναι  σημερινή ημέα για τον Νταβίντ Φουστέρ! Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος μέχρι το περασμένο καλοκαίρι φορούσε τα «ερυθρόλευκα» για διάστημα έξι ετών, γιορτάζει τα γενέθλιά του, αφού συμπληρώνει αισίως 35 χρόνια ζωής

κι όλοι εμείς εδώ στο Redaroume.gr ,αλλά και ολόκληρη η «ερυθρόλευκη» οικογένεια του εύχεται ολόψυχα χιλιόχρονος και να έχει κάθε προσωπική ευτυχία!

Ο Νταβίντ Φουστέρ, με το περίσσιο πάθος και την αγωνιστικότητά του, ταυτίστηκε με τον Θρύλο στο διάστημα των έξι ετών, όπου φόρεσε τα «ερυθρόλευκα (2010-2016)!

«Μπολιάστηκε» από τα πρώτα κιόλας παιχνίδια του με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο τον οποίο τίμησε αψηφώντας πολλές φορές ακόμη και σοβαρούς τραυματισμούς, με σκοπό να τον βοηθήσει!

Ο Νταβίντ Φουστέρ, που αποχαιρέτησε το περασμένο καλοκαίρι τον Θρύλο με δάκρυα στα μάτια, πανηγύρισε την κατάκτηση έξι διαδοχικών πρωταθλημάτων (2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016) και τριών Κυπέλλων Ελλάδας (2012, 2013, 2015).

Μα πάνω απ΄ όλα κατάφερε να μείνει αξέχαστος και να βρίσκεται για πάντα στις καρδιές όλων μας.

Ας θυμηθούμε στα παρακάτω videos  τις καλύτερες στιγμές που μας χάρισε στον Θρύλο αυτός ο τεράστιος παίκτης!

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button