ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ποινή 2 αγωνιστικών με αναστολή στον Λέμος

Αυτή κι αν ήταν απόφαση! Ο αθλητικός Δικαστής της ΟΧΕ εκδίκασε χθες την υπόθεση του Πάτρικ Λέμος, ο οποίος είδε μπλε κάρτα στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Βάσει της ποινής που του επιβλήθηκε, το χτύπημα στο πρόσωπο σε παίκτη της Πυλαίας ήταν αντιαθλητικό. Εφόσον δέχθηκε τιμωρία αγωνιστικών. Αλλά θα αγωνιστεί κανονικά στη συνέχεια των τελικών της Handball Premier. Πώς συμβαίνει αυτό; Μα είναι πολύ… εύκολο να το καταλάβετε όλοι σας. Ποινή 2 αγωνιστικών με αναστολή στον Λέμος.

Ποινή για τα… μάτια του κόσμου στον Λέμος

Ας δούμε λοιπόν τί ακριβώς αποφάσισε ακριβώς ο αθλητικός Δικαστής. Αφενός έκρινε πώς το παράπτωμα του Λέμος είναι αντιαθλητικό χτύπημα στο πρόσωπο. Διότι τον τιμώρησε με δύο αγωνιστικές. Όμως, από την άλλη πλευρά, η τιμωρία του είναι με αναστολή. Δηλαδή με την απόφασή του, ο αθλητικός Δικαστής θέλει να… νουθετήσει τον Λέμος για τη συμπεριφορά του; Διότι, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Πώς να το κάνουμε; Τον τιμωρεί μεν, αλλά με ποινή που έχει ανασταλτικό χαρακτήρα! Ωραία πράγματα! Να θυμίσουμε πώς ο Λέμος λόγω της μπλε κάρτας έχασε τον πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών της Handball Premier. Ποινή 2 αγωνιστικών με αναστολή στον Λέμος.

Η ανακοίνωση της απόφασης του αθλητικού Δικαστή

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την πλευρά της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης για την υπόθεση του Λέμος, η ετυμηγορία του αθλητικού Δικαστή αναφέρει πώς: «ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον PATRICΚ ANDRE TONIAZZO LEMOS, αθλητή του σωματείου «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ» (αριθμός δελτίου Ο.Χ.Ε. 80307), την ποινή του αποκλεισμού των δύο (2) αγωνιστικών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης με αναστολή».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button