ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ποια παύλα βρε ασυναίσθητοι;

Εκεί στον ΠΑΟΚ έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους, έχουν μπερδευτεί και τελικά αποδεικνύεται πως ούτε και οι ίδιοι δεν ξέρουν τι θέλουν.  Από τη μία ο Γκαγκάτσης λέει “διακοπή με προυποθέσεις” και άλλοι γράφουν να μπεί παύλα για να επέλθει, λένε, η κανονικότητα και να ξεκινήσουμε από νέες βάσεις. Γράφει ο Redistas.

Τους έχει βαρέσει η μαλαματίνα στο κεφάλι μας φαίνεται τα παιδιά στο Βορρά. Ρε σεις, αποφασίστε τι θέλετε τελικά. Βρείτε μία κοινή άποψη και μία κοινή σκέψη, οργανωθείτε βρε παιδιά.

Μέσα στον πανικό τους μη τυχόν και πάρει ο Ολυμπιακός το Πρωτάθλημα ξεχνάνε οι καψεροί ,ξέχωρα από το ότι η σεζόν έχει τελειώσει για την κανονική περίοδο αλλά ας το παρακάμψουμε αυτό, πως αν μπει παύλα στο Πρωτάθλημα, δεν θα υπάρχουν ομάδες να μας εκπροσωπήσουν στην Ευρώπη καθώς η Ουέφα είναι ξεκάθαρη, ενώ όσες ομάδες έχουν πρόβλημα με τις τιμωρίες στην Ευρώπη, θα φάνε  ένα ακόμα χρόνο έξτρα για να “σβήσουν” τις ποινές τους.

Εκτός και αν το Restart για κάποιους περιλαμβάνει  και αυτό το σενάριο. Να μην έχουμε εκπροσώπηση ομάδων στην Ευρώπη , κάτι λογικό , μιας και μόνο ο Ολυμπιακός κρατάει ψηλά τη σημαία της Ελλάδας στις Ευρωπαικές διοργανώσεις ,ενώ κάποιοι άλλοι έχουν  γίνει πελάτες της Εστερσουντ και λοιπών άλλων μεγάλων δυνάμεων.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button