ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Περιμέναμε μία συγνώνη και αυτή δεν έχει έρθει»

Για όλα όσα διαδραματίστηκαν στην Τούμπα αναφέρθηκε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς. 

 

Πολλά χρόνια πίσω γύρισε το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο με τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν στην Τούμπα, με αποκορύφωμα τον τραυματισμό του προπονητή του Ολυμπιακού Όσκαρ Γκαρθία από ρολό ταμειακής μηχανής.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς πήρε θέση για τα όχα εκτυλίχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, όσο όμως και στα αποδυτήρια και τις σουίτες:

«Περίμεναμε μία συγνώμη και αυτή η συγνώμη δεν έχει έρθει και το φύλλο αγώνα δεν έχει κλείσει ακόμα.

Δεν είμαι γιατρός για να έχω τη γνωμάτευση και το θέμα μας δεν είναι η γνωμάτευση αλλά το αντικείμενο που είναι επικίνδυνο και πέφτει στο πρόσωπο του προπονητή. Ήταν ένα κλειστό ρολό ταμειακής μηχανής το οποίο όταν πέφτει από πολύ ψηλά και απόσταση είναι ένα δυνατό χτύπημα στο πρόσωπο.

Σε λίγο θα πάμε στο νοσοκομείο. Σας είπα ότι περιμέναμε μία συγνώμη για τα όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο αλλά και τα όσα έγιναν έξω από τις σουίτες και στα αποδυτήρια, είμαι ξεκάθαρος.

Υπήρξε πάλι ένταση και δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ξέφυγαν. Όμως εμείς είμαστε Ολυμπιακός και δεν καταλαβαίνουμε από τέτοιες έδρες. Πρέπει να καταλάβουν όλοι οι άνθρωποι πως αν θέλουν να γίνουν πραγματικά μεγάλη ομάδα, θα πρέπει να έχουν έναν ποδοσφαιρικό πολιτισμό.

Τώρα με όλα αυτά που γίνονται σε δύσκολες έδρες, εμείς ξαναλέω δεν καταλαβαίνουμε είμαστε Ολυμπιακός δεν έχουμε τέτοια προβλήματα. Απλά θα πρέπει κάποια στιγμή να συναντήσουν τον πολιτισμό για να γίνουν μεγάλη ομάδα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button