ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέρες: «Οφείλουμε να χτίσουμε το μέλλον του Ολυμπιακού»

Τους στόχους και τις φιλοδοξίες του για τη νέα σεζόν οριοθέτησε ο υπεύθυνος των Ακαδημιών του Ολυμπιακού Ρικάρντο Πέρες κατά τον καθιερωμένο Αγιασμό

 

 

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη το απόγευμα τη Δευτέρας (5/11) ο ετήσιος καθιερωμένος Αγιασμός των τμημάτων Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

 

Η Ακαδημία των Πειραιωτών πραγματοποίησε τον καθιερωμένο Αγιασμό της, την Δευτέρα 5/11. Στις εγκαταστάσεις του Προπονητικού Κέντρου στον Ρέντη, εκεί όπου μαζί με την πρώτη ομάδα, χτίζεται και το «μέλλον» του Ολυμπιακού, ο πατήρ Δημήτριος ευλόγησε τους μικρούς αθλητές, αλλά και όλους τους συντελεστές, γύρω από την προσπάθεια που γίνεται με όλες τις μικρότερες ομάδες. Παρόντα ήταν τα τμήματα από την Κ10 μέχρι και την ομάδα Νέων (Κ19) καθώς και η πιο σπουδαία ομάδα που τιμά την ερυθρόλευκη και ριγωτή φανέλα, η ομάδα «Μαζί στη Ζωή, μαζί στον Ολυμπιακό»! Τα μικρά παιδιά άκουσαν με προσήλωση τα λόγια του πατέρα Δημήτριου, ο οποίος τους ευλόγησε και τους ευχήθηκε να έχουν υγεία και να είναι καλοί αθλητές, αλλά και σωστοί άνθρωποι! Να μελετούν, να μορφώνονται, να εισπράττουν κάθε είδους γνώση, ποδοσφαιρική και μη και να δίνουν πάντοτε τον καλύτερό τους εαυτό, σε οτιδήποτε και αν κάνουν στη ζωή τους. Έγιναν επίσης και οι φωτογραφήσεις των Κ-17 και Κ-19.

 

Ο Διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, κ. Ρικάρντο Πέρες, από την πλευρά του, ευχήθηκε υγεία, καλή αγωνιστική συνέχεια, με νίκες και τίτλους, για όλα τα τμήματα της Ακαδημίας: «Κάνουμε καλή δουλειά. Πλάθουμε καλούς αθλητές, καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά θέλουμε να πλάθουμε και καλούς ανθρώπους. Σωστούς επαγγελματίες και καλά μέλη της κοινωνίας. Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος ελληνικός Σύλλογος και πρέπει πάντοτε να έχουμε στο μυαλό μας, ότι οι επιτυχίες πρέπει να συνοδεύονται από το ευ αγωνίζεσθαι και την ευγενή άμιλλα. Οφείλουμε να χτίζουμε το μέλλον του Ολυμπιακού και αυτό ακριβώς κάνουμε», πρόσθεσε.

Ο πατέρας Δημήτριος εξήρε το έργο που γίνεται στην Ακαδημία και την προσπάθεια που κάνει και έχει κάνει, εδώ και χρόνια, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος διαρκώς ανεβάζει το επίπεδο για τους μικρούς αθλητές του Ολυμπιακού, δημιουργώντας νέες εγκαταστάσεις, εκσυγχρονίζοντας τις υπάρχουσες και προσφέροντας όλες τις ανέσεις, στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, προκειμένου να αφοσιώνονται μόνο στο ποδόσφαιρό τους και στα μαθήματά τους, στο σχολείο. Στόχος του Ολυμπιακού, άλλωστε, είναι εκτός από καλούς ποδοσφαιριστές, να παραδίδει στην κοινωνία και καλούς ανθρώπους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button