ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Tζήρας:« Εκπληκτικός ο κόσμος»

O Δημήτρης Τζηράς ήταν καλεσμένος στην επίσημη εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού «Μεγάλη μου Αγάπη»  και μίλησε  για την ευρωπαϊκή πορεία των ερυθρόλευκων , για την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο κλειστό του Ρέντη αλλά και για τον κόσμο που δίνει πάντα το βροντερό παρών.

Για την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας: «Η Κόμλο ήταν μια ομάδα πολύ ανταγωνιστική και με μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς, κάτι που έκανε το έργο μας πιο δύσκολο. Μέσα στο Ρέντη όμως, δείξαμε τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας και μαζί με τον κόσμο, πήραμε μια τεράστια πρόκριση. Η Νέξε, που θα αντιμετωπίσουμε τώρα, είναι ομάδα Champions League. Είναι δύσκολη η αποστολή μας και μέσα στην έδρα μας θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό. Σίγουρα έχουμε κάνει ήδη το κάτι παραπάνω αλλά θέλουμε να πάμε και ακόμα καλύτερα. Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια μας δυναμώνουν και σαν ομάδα καθώς μας κρατάνε σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας».

Για την ατμόσφαιρα στο Ρέντη: «Είναι εκπληκτικό να γκολ και να σείεται όλο το γήπεδο. η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι μοναδική και δεν υπάρχουν λόγια για να την περιγράψεις. Μόνο αν τη ζήσεις την καταλαβαίνεις και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ που είναι πάντα δίπλα μας».

Για το άθλημα του χάντμπολ: «Το ελληνικό χάντμπολ, ανεβαίνει συνεχώς και η παρουσία του Ολυμπιακού βοηθάει πάρα πολύ σε αυτό. Είναι γεγονός ότι η παρουσία του Ολυμπιακού, έδωσε άλλη αίγλη στο άθλημα μας. Μπορεί το πρωτάθλημα να είναι δυο ταχυτήτων, αλλά η παρουσία Ολυμπιακού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, τραβάει και τις άλλες ομάδες».

Για το μεγαλείο του Ολυμπιακού: «Για μας είναι πρωτόγνωρο να βλέπουμε και τις προπονήσεις των άλλων αθλημάτων και η συνύπαρξη, στο ίδιο γήπεδο, με τα δυο τμήματα του βόλεϊ, μας βοήθησε να καταλάβουμε κατευθείαν το μεγαλείο του συλλόγου. Είναι μια οικογένεια και όλα τα τμήματα αλληλοϋποστηρίζονται. Εμείς, σαν χάντμπολ, βλέπουμε τα λάβαρα των επιτυχιών των άλλων τμημάτων, καταλαβαίνουμε που έχουμε έρθει και ονειρευόμαστε να πετύχουμε και εμείς αντίστοιχα πράγματα δημιουργώντας τη δικιά μας ιστορία».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button