ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέρασαν τα κορίτσια του Ολυμπιακού!

Την Κυριακή, ανάλογα με το αποτέλεσμα του αγώνα Πάντοβα-Ρόμα, θα καθοριστεί η θέση τους στον όμιλο της Όστια.

Η ήττα από την Ρόμα έβαλε τις «ερυθρόλευκες» σε… περιπέτειες. Όχι όσον αφορά στην πρόκριση, αλλά στην κατάταξή τους στον προκριματικό όμιλο που γίνεται στην Όστια, στην Ιταλία. Διότι η πρώτη θέση στον όμιλο δεν εξαρτάται από εκείνες, αλλά από το αποτέλεσμα του αγώνα της Κυριακής ανάμεσα στην Πάντοβα και τη Ρόμα.

Το δεδομένο είναι ένα. Από το βράδυ της Παρασκευής η ομάδα του Χάρη Παυλίδη έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο για την οκτάδα της LEN Euroleague. Θα τερματίσει, όμως, στην πρώτη ή στη δεύτερη θέση. Αυτό θα το ξέρουν τα κορίτσια του Ολυμπιακού το μεσημέρι της Κυριακής.

Η κατάταξή τους εξαρτάται από τον αγώνα ανάμεσα στις δύο ιταλικές ομάδες. Τα σενάρια είναι τα ακόλουθα:

** Εάν νικήσει η Ρόμα, τότε περνάει πρώτη και ο Ολυμπιακός θα τερματίσει στη δεύτερη θέση.

** Εάν το ματς των δύο ιταλικών ομάδων λήξει ισόπαλο, η Ρόμα θα περάσει ως πρώτη και ο Ολυμπιακός ως δεύτερος.

Εάν νικήσει η Πάντοβα υπάρχουν Θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία στους 9 βαθμούς και τότε θα μετρήσουν τα μεταξύ τους αποτελέσματα:

** Με νίκη της Πάντοβα με ένα γκολ διαφορά, ο Ολυμπιακός θα έχει διαφορά τερμάτων +2, η Ρόμα μηδέν και η Πάντοβα -2. Ο Ολυμπιακός περνά ως πρώτος και η Ρόμα δεύτερη.

** Με νίκη της Πάντοβα με δύο έως πέντε γκολ διαφορά, ο Ολυμπιακός περνά ως πρώτος και η Πάντοβα δεύτερη.

** Με νίκη της Πάντοβα με έξι ή περισσότερα γκολ διαφορά, η Πάντοβα θα έχει διαφορά τερμάτων τουλάχιστον +3, ο Ολυμπιακός +2 και η Ρόμα από -5 και πιο κάτω. Η Πάντοβα περνά πρώτη και ο Ολυμπιακός ως δεύτερος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button