ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή η ανακοίνωση της Τόμπιν

Όλα καλά με την Αμερικανίδα σέντερ. Καθώς ήταν… Αγγλίδα στο «ραντεβού» με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Όπως ήταν προγραμματισμένο, έφτασε την Πέμπτη στην Ελλάδα. Αλλά η ανακοίνωση για την απόκτησή της δεν ήρθε σήμερα. Παρασκευή η ανακοίνωση της Τόμπιν.

Όλα καλά με τις εξετάσεις της Τόμπιν

Βέβαια επειδή έφτασε μεσημέρι στην Ελλάδα η νέα παίκτρια του Ολυμπιακού, δεν ολοκλήρωσε τις εξετάσεις της. Κάτι που θα γίνει την Παρασκευή. Ωστόσο τα εργομετρικά της ήταν πολύ καλά. Επιπλέον, την Παρασκευή θα κάνει και τις τελευταίες εξετάσεις που περιλαμβάνει το πρόγραμμα. Αλλά, ουσιαστικά, είναι ήδη παίκτρια του Θρύλου. Όμως δεν υπάρχει καμία απολύτως βιασύνη για την ανακοίνωση της απόκτησής της. Κατά συνέπεια με ημέρα μετά δεν έγινε και κάτι.

Παρασκευή η ανακοίνωση

Διότι δεν θα αγωνιστεί στο προσεχές ματς πρωταθλήματος με τον Αθηναϊκό. Καθώς ο Νίκλας θέλει να κάνει μερικές προπονήσεις με την ομάδα. Άρα να μάθει τις συμπαίκτριές της, όπως και τα συστήματα της ομάδας. Μιας και το πλάνο είναι να κάνει ντεμπούτο στο εκτός έδρας, ευρωπαϊκό ματς με την ΤΤΤ Ρίγα, την επόμενη Τετάρτη. Ειδικότερα σε μια αναμέτρηση πολύ σημαντική για τον Ολυμπιακό, όσον αφορά στην πορεία του στο Eurocup. Μιας και με νίκη στη Λετονία θα κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης. Παρασκευή η ανακοίνωση της Τόμπιν.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button