ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Καζάζης

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, μετά την απώλεια του Σούπερ Καπ από τον Φοίνικα Σύρου και την ήττα στη Ρόδο με 3-0 σετ. Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Καζάζης.

Παραίτηση Καζάζη μετά την ήττα

Μία ακόμα ήττα, αλλά κυρίως μια ακόμα κακή εμφάνιση στο φινάλε και των τριών σετ. Όλα αυτά στοίχισαν απίστευτα στους «ερυθρόλευκους». Έχασαν με 3-0 σετ από τον Φοίνικα Σύρου, στο Σούπερ Καπ που έγινε στη Ρόδο. Λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Δημήτρης Καζάζης ήταν πολύ στενοχωρημένος. Κυρίως από την εικόνα της ομάδας του Θρύλου και τα λάθη που έγιναν στα καίρια σημεία των τριών σετ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Έλληνας προπονητής υπέβαλε την παραίτησή του και την έθεσε στη διάθεση της διοίκησης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Μια κίνηση η οποία αναμένεται να οδηγήσει σε σημαντικές εξελίξεις στο τμήμα βόλεϊ Ανδρών του Θρύλου. Και να σηματοδοτήσει την αλλαγή σελίδας που θα προκύψει στο τιμόνι των Πρωταθλητών Ελλάδας. Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Καζάζης.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη ξέρει

Πλέον, οι άνθρωποι της ομάδας βόλεϊ Ανδρών αλλά και η διοίκηση του Ερασιτέχνη καλούνται να αναλάβουν δράση. Να πάρουν σημαντικές αποφάσεις. Όπως έχουν αποδείξει πάντα μέχρι τώρα, ξέρουν τί πρέπει να κάνουν. Ξέρουν όμως και πώς να το κάνουν. Αυτό θα συμβεί και τώρα. Με καθαρό μυαλό θα κινηθούν για να κάνουν τις απαραίτητες αλλαγές που απαιτούνται στην ομάδα βόλεϊ Ανδρών, σε όλα τα επίπεδα. Ούτως ώστε η ομάδα να εμφανιστεί όπως πρέπει στη συνέχεια της σεζόν, αρχής γενομένης από την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης.

Η σεζόν έχει ακόμα δρόμο μπροστά της. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Το πρωτάθλημα παραμένει ο βασικός στόχος για το Θρύλο. Οι αλλαγές που θα σημειωθούν, θα αποσκοπούν σε αυτό. Μια πιο δυνατή ομάδα, σε όλα τα επίπεδα, από εδώ και πέρα για να μπει δυναμικά και πάλι στη «μάχη» του τίτλου, φτάνοντας στο φινάλε της σεζόν στην κατάκτηση της κούπας στη Volley League.

Photo credit: volleyleague.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button