ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παππάς: “Ολοι είδαν τι έγινε”

Απο τη στιγμή που ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές δεν είχε δικαίωμα να παραστεί στη συνέντευξη τύπου  του αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Με τον άμεσο συνεργάτη του ,Χρήστο Παππά, να αναφέρεται στο ματς αλλά και να κάνει μίνι απολογισμό για το τι συνέβη .

“Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, τα υπόλοιπα τριάντα λεπτά κάναμε μια καλή προσπάθεια αμυντικά και επιθετικά. Επίσης, θα λαμβάνοντας υπόψιν πως τις τελευταίες 21 μέρες δώσαμε επτά πολύ απαιτητικά σωματικά και πνευματικά παιχνίδια. Γενικά θα πρέπει να συγχαρούμε απόψε τους παίκτες μας για την προσπάθειά τους και τον τρόπο που έμειναν στο παιχνίδι, κυρίως από πνευματικές πλευράς. Θεωρώ πως συγκεκριμένες καταστάσεις δεν μας βοήθησαν να κερδίσουμε τον αγώνα. Όλοι είδαν τι έγινε”.

Για το γεγονός ότι στις τελευταίες αναμετρήσεις, ο Ολυμπιακός μοιάζει να “μπλοκάρει” στα τελευταία λεπτά, σχολίασε: “Είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε με τη φετινή ομάδα, επειδή έχουμε αρκετά άπειρα σε αυτό το επίπεδο παιδιά. Αυτό δεν μετρά μόνο στο παιχνίδι αυτό κάθε αυτό, αλλά και στην προπόνηση, στην καθημερινότητά μας. Θεωρώ πως ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε ένα ματς είναι σημαντικός και πρέπει να το αντιμετωπίζουμε καθημερινά”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button