ΜΠΑΣΚΕΤ

Παπανικολάου: «Να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι» [vid]

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη 23/12 και ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για το ντέρμπι αιωνίων. Παπανικολάου: «Να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι».

Παπανικολάου: «Να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι»

Ο Κώστας Παπανικολάου ανέφερε για το παιχνίδι πως, «Σίγουρα είναι ένα ντέρμπι αιωνίων, σίγουρα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς και τον κόσμο μας, αλλά, όπως είπε και ο κόουτς, η δική μας ευθύνη είναι να κοιτάξουμε την δουλειά μας και να βάλουμε ακόμα μία νίκη στο σακούλι μας. Σε αυτό εστιάζουμε και δουλεύουμε και θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για να διεκδικήσουμε την νίκη».

Για τα μαθήματα που πήραν από το ματς πρωταθλήματος: «Μετά από κάθε παιχνίδι, ειδικά μετά από μία ήττα, είναι πάρα πολλά τα διδακτικά κομμάτια που μπορείς να πάρεις και να δουλέψεις. Το ίδιο ισχύει και για τον Παναθηναϊκό, προφανώς, αλλά η δικιά μας δουλειά είναι να πάρουμε τα κομμάτια που δεν κάναμε καλά και να τα βελτιώσουμε ή να προσαρμοστούμε ή να ετοιμάσουμε κάτι διαφορετικό, αναλογικά με τις αντιμετωπίσεις, με τον επιθετικό τρόπο του Παναθηναϊκού και πάνω σε αυτό να στηρίξουμε την άμυνα μας ή την επίθεση μας για να βγάλουμε καινούρια κομμάτια στο γήπεδο, που θα κάνουν την δουλειά μας, όχι πιο εύκολη, αλλά πιο οργανωμένη».

Για το τι θα πρέπει να κάνει η ομάδα του: «Οδηγός μας από τις τελευταίες μας εικόνες, ειδικά στο ΣΕΦ, είναι η δυναμική μας άμυνα. Να μπούμε με δύναμη, με ενέργεια, με πάθος και να κερδίσουμε φάσεις που θα μας βοηθήσουν να βγούμε στον αιφνιδιασμό και να κόψουμε την ενέργεια του αντιπάλου. Αυτό είναι το κλειδί, αυτό δείξαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια, ότι όταν μπαίνουμε με αυτή την αποφασιστικότητα, έχουμε έναν τρόπο να φέρνουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας και θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς, σε μία αντίπαλη έδρα, να μπορέσουμε να επιλέξουμε τον ρυθμό και να παίξουμε όπως εμείς θέλουμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button