ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παπανικολάου: «Να κρατήσουμε τον Ολυμπιακό ψηλά»

Αν και είναι νωρίς η σεζόν, οι στόχοι του Θρύλου είναι πάντα υψηλοί. Μιας και αυτή η ομάδα πάντα βάζει ψηλά τον πήχη. Ωστόσο δεν είναι ακόμη έτοιμη. Βέβαια, αυτό δεν αλλάζει το πλάνο. Καθώς πάντα οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κατακτούν τους τίτλους που διεκδικούν. Επομένως αυτό θα επιδιώξουν να κάνουν και στη Ρόδο. Παπανικολάου: «Να κρατήσουμε τον Ολυμπιακό ψηλά».

Παπανικολάου: «Να κρατήσουμε τον Ολυμπιακό ψηλά».

Ακόμα, ο φόργουορντ του Θρύλου επισήμανε: «Να ευχηθώ καλή σεζόν σε όλους, να ασχοληθούμε μόνο με το μπάσκετ και με τις όμορφες στιγμές που αυτό προσφέρει. Επίσης, να έχουμε υγεία γιατί βλέπουμε τί συμβαίνει γύρω μας. Πέρσι ήταν μια άκρως πετυχημένη χρονιά. Σίγουρα είχαμε αλλαγές, χάσαμε παίκτες που ήταν σημαντικοί στο παιχνίδι μας, ένας από τους οποίους κάθεται δίπλα μου. Αλλά έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση και εξαιρετική χημεία ήδη. Παρόλο που εντάχθηκαν στην ομάδα νέα παιδιά, στόχος μας να κατακτήσουμε τον πρώτο τίτλο. Επίσης, να κρατήσουμε τον Ολυμπιακό ψηλά».

Οι δηλώσεις του Κώστα Παπανικολάου

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε και για την αποχώρηση του Σλούκα από τον Ολυμπιακό: «Ο αμοιβαίος σεβασμός που υπάρχει ανάμεσα σε εμένα και στον Σλούκα δεν μπορεί να αλλάξει όσα ζήσαμε μία ζωή επειδή παίζουμε σε διαφορετικές ομάδες. Έχω πει ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα της γνώμης του. Όμως πρέπει να κοιτάμε τη μεγαλύτερη εικόνα από μία μετακίνηση, από μία ομάδα σε άλλη. Είμαστε επαγγελματίες, ο αθλητισμός είναι στη σφαίρα της ψυχαγωγίας. Το έχω ξαναζήσει και με τον Παπαπέτρου, κάναμε πολλή παρέα. Όμως στο παρκέ θα υπάρξει και η κόντρα, θα υπάρξει και η αψιμαχία. Βέβαια, δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε μεγαλύτερο απ’ όσο είναι».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button