ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παπανικολάου στο Redaroume: “Έτοιμοι όταν πρέπει”

2479649

Tην σιγουριά του ότι ο Ολυμπιακός θα είναι απολύτως έτοιμος με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων εξέφρασε ο Κώστας Παπανικολάου μιλώντας στην κάμερα του Redaroume.gr και τον Δημήτρη Μπούκα.

“Έχουμε προσαρμόσει την προετοιμασία μας με βάση το νέο σύστημα της Ευρωλίγκα προκειμένου να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις” υπογράμμισε ο άσσος των πρωταθλητών και συνέχισε: “Όλα πήγαν πάρα πολύ καλά. Δουλέψαμε σε πολύ καλούς ρυθμούς, έχει δυνατό πρόγραμμα και πιστεύω πως θα παρουσιάσουμε στο πρώτο παιχνίδι με τον Κολοσσό ένα καλό δείγμα από αυτό που θέλουμε να παίξουμε φέτος”.

Σε ερώτηση σχετικά με το πως νιώθει που έκανε προετοιμασία με τον Ολυμπιακό μετά από δύο χρόνια:

Είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Είχα να προπονηθώ με την ομάδα δύο χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι πολύ σημαντική η προετοιμασία διότι έτσι μπορούμε να βάλουμε τις βάσεις για την νέα χρονια. Νιώθω ότι έχω προετοιμαστεί πολύ καλά.

Αναφορικά με το νέο σύστημα της Ευρωλίγκα:

Το νέο σύστημα είναι άτι καινούριο για όλες τις ομάδες. Σίγουρα θα κάνει την Ευρωλίγκα πιο ενδιαφέρουσα, αφού κάθε αγωνιστική θα υπάρχουν και δυνατά παιχνίδια. Φυσικά δεν σημαίνει πως υπάρχει εύκολος αγώνας έτσι όπως διαμορφώθηκε το σύστημα και για αυτό θα πρέπει να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας σε κάθε παιχνίδι. Σημαντικό είναι, εκτός από την δουλειά που γίνεται στο παρκέ, να φροντίζει ο καθένας μας όσο μπορεί περισσότερο και να προσέχει τον εαυτό του για να μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις που δημιουργεί ένας τέτοιος θεσμός.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button