ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Πάντα στα υπόψη ο Αντερλάν Σάντος»

aderlan

Σύμφωνα με διεθνή Μέσα ενημέρωσης, ο Ολυμπιακός αυνεχίζει να παλεύει την υπόθεση του Βραζιλιάνου αμυντικού.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Την περίπτωση του Αντερλάν Σάντος δείχνουν να επανεξετάζουν σοβαρά πλέον στον Ολυμπιακό!

Η υπόθεση του Βραζιλιάνου στόπερ της Βαλένθια είχε ατονίσει από την ημέρα, όπου είχε αναλάβει ο Βίκτορ Σάντσεθ τα ηνία των πρωταθλητών Ελλάδας, αλλά μετά την αποπομπή του, οι «ερυθρόλευκοι» μέσω και του νέου τους προπονητή Πάουλο Μπέντο φαίνονται να επανεξετάζουν τη προοπτική απόκτησης του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού από τις «νυχτερίδες»

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «deportevalenciano.com»

«Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να σκέφτεται τον Αντερλάν Σάντος. Η αλλαγή τεχνικού στην ελληνική ομάδα, επανέφερε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Σάντος. Ο Βραζιλιάνος μπορεί να φύγει από τη Βαλένθια», γράφει το ρεπορτάζ και συνεχίζει.

«Η επιχείρηση αποχωρήσεων για τη Βαλένθια δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και μετά τους αρκετούς παίκτες που έφυγαν αυτό το καλοκαίρι, ίσως οι επόμενοι να είναι οι Αμπντενούρ και Αντερλάν Σάντος. Ο Ολυμπιακός έχει… επανενεργοποιήσει το ενδιαφέρον του για τον Βραζιλιάνο και ίσως κάνει πρόταση για τον παίκτη τις επόμενες ημέρες, καθώς η έλευση του Πάουλο Μπέντο στον πάγκο της ομάδας, έχει αλλάξει τα δεδομένα».

Μάλιστα, στη συνέχεια τονίζεται χαρακτηρισιτκά στο ρεπορτάζ

«Ο Αντερλάν Σάντος δεν έχει καταφέρει να πείσει τους ανθρώπους της Βαλένθια και η ομάδα θέλει να τον παραχωρήσει. Παρόλο που αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται, όπως οι Φιορεντίνα και η Εσπανιόλ, το ενδιαφέρουν τους δεν μετουσιώθηκε σε πρόταση. Σύμφωνα με τη Superdeporte, ο Ολυμπιακός ζωήρεψε ξανά το ενδιαφέρον του για τον παίκτη και θέλει να τον πάρει ώστε να ενισχύσει το ρόστερ του. Στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου μίλησαν για την πιθανή μεταγραφή του Αντερλάν στον Ολυμπιακό, αλλά ο τότε τεχνικός Βίκτορ Σάντσεθ, σταμάτησε την υπόθεση».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button