ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παιχταράς με… αποδείξεις!

Εδώ και αρκετά χρόνια τα… πρωτεία από το Football Manager σε ότι αφορά τα στατιστικά των ποδοσφαιριστών τα έχει πάρει το FIFA καθώς, κατά γενική ομολογία και στα forum των gamers, η προσέγγιση των ικανοτήτων του κάθε παίκτη είναι πιο κοντα στο θαύμα της EA Sports.

Έτσι λοιπόν, το Redaroume έψαξε και βρήκε τα πλούσια όπως αποδεικνύεται ταλέντα του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Ολυμπιακού, Βαντίζ Οτζίτζα Οφοέ.

Προτού δούμε τα χαρακτηριστικά, ο Οφοέ συγκαταλέγεται στους ποδοσφαιριστές που μπορούν να βρουν χρόνο συμμετοχής και να αποτελέσουν αξιόπιστες λύσεις ακόμη και στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Σε ότι αφορά ομάδες που θέλουν να χτίσουν κάτι καλό (καλή ώρα όπως ο Ολυμπιακός), τότε ο Οφοέ είναι αυτό που λέμε “definate purchase”.

Ο 27χρονος άσσος έχει ως πολύ μεγάλο ατού τα φυσικά του προσόντα. Η δύναμή του αξιολογείται με 83 στα 100 ενώ η αντοχή του 77 στα 100. Ιδιαίτερα δυνατά μπαίνει στις φάσεις και εκεί έρχεται ο συνδυασμός με το τάκλιν (75 και 72 αντίστοιχα), ενώ για την δουλειά που κάνει για να βγάλει το ψωμί του και για αυτό τον πήρε ο Ολυμπιακός έχει να κάνει με το build up play.

Ο Βέλγος χαφ μπορεί να μην έχει σαν μεγάλο ατού την ταχύτητα, αλλά σε ότι αφορά το “στρώσιμο” του παιχνιδιού έχει 80 στα 100 οπτική του γηπέδου, 81 κοντινή πάσα και 76 μακρινή.

Τουτέστιν, περιλαμβάνει όλο το πακέτο που θέλει ο Ολυμπιακός για τον χώρο της μεσσαίας του γραμμής, ενώ η γενική του αξιολόγηση ανέρχεται στο 77.

Όλα αυτά βέβαια είπαμε, είναι με βάση τα στατιστικά του FIFA. Σπανίως αυτά λαθεύουν αλλά εμείς περιμένουμε (με ιδιαίτερη ανυπομονησία) να τον δούμε στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Οι… συστάσεις του όμως και ψηφιακά είναι οι καλύτερες!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button