ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Βάζει από την τσέπη του 20 εκατ. ευρώ!»

13932805_10206944323223394_2604967524469780839_n

Την πρόθεση του Προέδρου Βαγγέλη Μαρινάκη να βάλει ο ίδιος το ποσό των 20 εκατ. ευρώ, ώστε να μην πληγεί οικονομικά το Μετοχικό Κεφάλειο της ΠΑΕ Ολυμπιακός χειροκρότησε ο Διευθυντή Επικοινωνίας των πρωταθλητών Ελλάδας Κώστας Καραπαπάς.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Το πόσο πολύ πονάει ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον Ολυμπιακό έρχεται να επιβεβαιώσει μέσω των πράξεών του ο διοικητικός ηγέτης των πρωταθλητών Ελλάδας!

Μέσα σε μία πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία για την ομάδα μετά από τον άδοξο αποκλεισμό της από τη συνέχεια του Champions League, ο Πρόεδρος του Θρύλου προέβη σε μία κίνηση, η οποία χαρακτηρίζει τους αληθινούς ηγέτες! Έβαλε από την τ΄σπεη του το ποσό των 20 εκατ. Ευρώ,  Η συγκεκριμένη αύξηση υλοποιείται προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα με την απώλεια εσόδων από το UEFA Champions League και η ομάδα να συνεχίσει δυνατή και να ενισχυθεί, για να κατακτήσει όλους τους στόχους της.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς με μήνυμά του στα social media χαιρέτησε με ενθουσιαμσό την συγκεκριμένη κίνηση γράφοντας:

«O Μαρινάκης για να μην έχει πρόβλημα η ομάδα απο τη χασούρα του Τσάμπιονς Λιγκ βάζει ΑΜΕΣΑ και απο την τσέπη του ΕΙΚΟΣΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ! Για να γίνει ότι χρειάζεται. Και θα γίνει.»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button