ΒΟΛΕΪ

«Παίξαμε πολύ καλά στην μπλοκ άμυνα»

Μια ακόμα νίκη για τις κοπέλες του Ολυμπιακού. Πέρασαν νικηφόρα από τη Σαντορίνη, νικώντας 3-0 σετ τον ΑΟ Θήρας. Παίζοντας εξαιρετικό βόλεϊ, σε μια δύσκολη έδρα. Κάτι που ανέφεραν τόσο ο Κάρλο Παρίζι όσο και η Μελίνα Εμμανουηλίδου. «Παίξαμε πολύ καλά στην μπλοκ άμυνα».

Παρίζι: «Συγχαρητήρια στις αθλήτριες μου»

Ο Ιταλός προπονητής του Θρύλου, μετά το ματς στη Σαντορίνη, υπογράμμισε: «Πρώτα από όλα, συγχαρητήρια στις αθλήτριες μου, πολύ καλό παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος για αυτές, γιατί δουλεύουν πολύ και βήμα-βήμα, παίζουμε με περισσότερη εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση και αυτό είναι σημαντικό. Ο ΑΟ Θήρας έκανε αρκετά λάθη, γιατί εμείς πιέσαμε πολύ, παίξαμε καλά στην μπλοκ άμυνα. Κερδίσαμε ένα ακόμα ματς και συνεχίζουμε, έχουμε ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι στη συνέχεια».

Εμμανουηλίδου: «Μια πολύ σημαντική νίκη»

Από την πλευρά της, η κεντρική του Ολυμπιακού στάθηκε στην αξία της νίκης, αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Με την Μελίνα Εμμανουηλίδου να τονίζει: «Είναι μια πολύ σημαντική νίκη, σε μια δύσκολη έδρα. Μπήκαμε δυνατά από την αρχή και επιβάλλαμε τον ρυθμό μας, τώρα κοιτάμε τη συνέχεια και θέλουμε να κλείσουμε την κανονική περίοδο με μια ακόμα νίκη απέναντι στην ΑΕΚ».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button