ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Παιχνίδι με παιχνίδι όλο και καλύτεροι»

dsc_3490

Την πεποίθησή της ότι ο Ολυμπιακός προϊόντος του χρόνου να εμφανιστεί βελτιωμένος, εξέφρασε η προπονήτρια της ομάδας μπάσκετ γυναικών Ελένη Καπογιάννη.

 

Την ακλόνητη πίστη της στις φετινές τεράστιες δυνατότητες της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού, εξέφρασε η Ελένη Καπογιάννη.

Η προπονήτρια των νταμπλούχων Ελλάδας εμφανίστηκε απόλυτα ευχαριστημένη από την νέα ευρεία νίκη των ερυθρόλευκων, αυτή τη φορά σε βάρος της Δάφνης τονίζοντας ότι ημέρα με την ημέρα, παιχνίδι με το παιχνίδι η ομάδα θα παρουσιάζεται όλο και καλύτερη:

«Σήμερα κάναμε καλό ροτέισον, αφού μπορέσαμε να διαχειριστούμε την κούραση των αθλητριών μας, πιστεύω τα σημεία που χάσαμε τον ρυθμό μας ήταν λίγα, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο που είχαμε μια νευρικότητα. Αυτό το διορθώσαμε στο ημίχρονο, καθαρίσαμε το μυαλό μας και παρουσιαστήκαμε πιο αποφασισμένοι στο δεύτερο ημίχρονο. Ημέρα με την ημέρα, παιχνίδι με το παιχνίδι η ομάδα θα παρουσιάζεται όλο και καλύτερη. Είμαι πολύ ικανοποιημένη με το σημερινό παιχνίδι της ομάδας μου και με όλες τις αθλήτριες».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button