ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Παγκόσμιο Κύπελλο σπάθης: Πλασαρίσματα σε καλές θέσεις

Το τμήμα ξιφασκίας του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε με θετικό τρόπο το Παγκόσμιο Κύπελλο, που διεξήχθη στο Βουκουρέστι. Με τις αθλήτριες του Θρύλου να έχουν πολύ καλή παρουσία. Παγκόσμιο Κύπελλο σπάθης: Πλασαρίσματα σε καλές θέσεις.

Η παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο σπάθης

Καθώς στην κατηγορία των ομαδικών η Χρύσα Τσοκαροπούλου και η Χριστίνα Χουζούρη με τα χρώματα της εθνικής, κατέκτησαν την 6η θέση στις 20 ομάδες, από όλο τον κόσμο. Μιας και είχαν το καλύτερο αποτέλεσμα από όλες τις άλλες αποστολές. Πολύ καλή παρουσία είχε και η Εβίτα Καβέλη, καθώς κατέκτησε την 18η θέση στις 20 ομάδες που έλαβαν μέρος.

Επίσης, στην κατηγορία των ατομικών, η Εβίτα Καβέλη έκανε  5/5 νίκες στον όμιλο και πέρασε σαν 10η από 132 αθλήτριες στα knock outs. Στη συνέχεια, μπήκε απευθείας στο ταμπλό των 64 (χωρίς αγώνα), αλλά ηττήθηκε από την Ρουμάνα Geatara με 15-9. Η Χριστίνα Χουζούρη έκανε 3 νίκες και μία ήττα στον όμιλο, πέρασε στις 128, εκεί βρέθηκε αντιμέτωπη με την Nuta την οποία κέρδισε με 15-6 και στην συνέχεια ηττήθηκε από την Corlatescu με 15-11 για την είσοδο στις 32. Η Χρύσα Τσοκαροπούλου με 4 νίκες και 2 ήττες πέρασε και  εκείνη στις 128, κέρδισε την Ρουμάνα Badulescu με 15-13 και εισήχθη στο ταμπλό των 64 καλύτερων, ενώ στην μάχη για τις 32 ηττήθηκε από την Βρετανή Sutton με 15-9.

Στην τελική κατάταξη η Εβίτα Καβέλη κατέκτησε την 35η θέση, η Χριστίνα Χουζούρη την 41η θέση και η Χρύσα Τσοκαροπούλου την 43η θέση σε 132 συμμετοχές από όλο τον κόσμο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button