ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Ο εξευτελισμός του Ελληνικού Ποδοσφαίρου συνεχίζεται»

Προ των ευθυνών της φέρνει την ΕΠΟ  ο Ολυμπιακός. Με ανακοίνωση του καταγγέλει ότι η ομοσπονδία ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του Πανθεσσαλικού, χωρίς να τηρήσει το υγειονομικό πρωτόκολλο, δίνοντας προσκλήσεις σε διάφορους.

Όταν, δε, υπάρχει το πρωτόκολλο που αναφέρει πώς μέσα στο γήπεδο θα είναι μόλις 10 άτομα από κάθε ομάδα και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, η παρουσία άλλων ατόμων στις κερκίδες συνιστά παραβίαση των κανόνων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των πρωταθλητών Ελλάδας:

«Ο εξευτελισμός του Ελληνικού Ποδοσφαίρου συνεχίζεται και ο τελικός-Παρωδία της ΕΠΟ συνεχίζει να κακοφορμίζει με τις ενέργειες της Ομοσπονδίας.

Παραβιάζοντας το Πρωτόκολλο Υγείας, τα συμφωνηθέντα με την ΕΛΑΣ σε όλες τις συσκέψεις Ασφαλείας και κάθε νομιμότητα η ΕΠΟ ανοίγει τις πόρτες του Πανθεσσαλικού δίνοντας ανεξέλεγκτα προσκλήσεις σε μέλη της ΕΠΣ Θεσσαλίας με ότι αυτό συνεπάγεται.
Καλούμε τα Υπουργεία Αθλητισμού και Προστασίας του Πολίτη να πάρουν θέση και να τηρηθούν τα νόμιμα και συμφωνηθέντα.

Προβλέπεται να είναι στο γήπεδο δέκα άνθρωποι από κάθε ομάδα και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, όλοι ήδη γνωστοί ονομαστικά, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!

Κανένας Μπέος και κανένας πρόθυμος να δυναμιτίσει περαιτέρω το κλίμα και να προκαλέσει ένταση στον αγώνα δεν πρέπει να βρίσκεται στο γήπεδο καθώς απαγορεύεται.

Κανένας αγώνας δεν μπορεί να γίνει αν δεν τηρηθεί η νομιμότητα».

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button