ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧωρίς κατηγορία

Όχι σε ρόλο θεατών σε φαρσοκωμωδία

Το τελευταίο διάστημα οι κληρώσεις στο Κύπελλο Ελλάδας δεν γίνονται ηλεκτρονικά. Κι αυτό έχει προκαλέσει πολλά απορίες. Διότι αρκετοί, μεταξύ των οποίων και στελέχη του Ολυμπιακού, έχουν προβλέψει το… αποτέλεσμα προηγούμενων κληρώσεων πριν διεξαχθούν. Και εντελώς τυχαία, η… κληρωτίδα τους επιβεβαιώνει. Η αυριανή κλήρωση του Κυπέλλου, πάντως, δεν θα γίνει μεταξύ… συγγενών και φίλων, αλλά με την παρουσία στελεχών των ομάδων. Όχι σε ρόλο θεατών σε φαρσοκωμωδία.

Όχι σε ρόλο θεατών

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με ανακοίνωσή της, ξεκαθάρισε πώς από τη στιγμή που η διαδικασία θα γίνει με φυσική παρουσία εκπροσώπων των ομάδων, πρέπει να υπάρχει διαφάνεια. Αυτή θα διασφαλιστεί με την ενεργή συμμετοχή των παραγόντων των οκτώ ομάδων. Προτείνοντας να τραβήξει κάθε εκπρόσωπος από έναν κλήρο. Μιας και θα βγουν επτά ομάδες και θα απομείνει μία, πρότειναν να μην τραβήξει κλήρο ο εκπρόσωπος των πρωταθλητών Ελλάδας. Όχι σε ρόλο θεατών σε φαρσοκωμωδία.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» αναφέρουν σε αυτή: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε συνέχεια της επιστολής της σε ΕΠΟ και Cosmote TV σχετικά με τη διαδικασία της κλήρωσης του Κυπέλλου της 29ης Δεκεμβρίου αλλά και της πάγιας θέσης της σχετικά με την ανάγκη απόλυτης διαφάνειας όλων των διαδικασιών γύρω από τον εν λόγω θεσμό ξεκαθαρίζει ότι:

Δεδομένου ότι η κλήρωση για άλλη μια χρονιά δεν θα είναι ηλεκτρονική, ο μόνος τρόπος για να διασφαλιστεί ουσιαστικά η διαφάνειά της είναι να συμμετάσχουν στη διαδικασία της κληρώσεως ενεργά οι αξιωματούχοι των ομάδων που απέμειναν στον θεσμό, ήτοι διαλέγοντας ο κάθε αξιωματούχος από έναν κλήρο. Μάλιστα επειδή θα κληρωθούν 7 ομάδες και θα υπάρχει και μια που θα απομείνει προτείνουμε να τραβήξουν από την κληρωτίδα οι εκπρόσωποι των 7 ομάδων και όχι ο δικός μας εκπρόσωπος.

Αντίθετα, η φυσική απλά παρουσία των αξιωματούχων των ομάδων (σε ρόλο θεατών σε… φαρσοκωμωδία) που συμμετέχουν στην προημιτελική φάση του θεσμού δεν είναι ικανή να διασφαλίσει το αδιάβλητο της εν λόγω διαδικασίας».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button