ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ώχ, υπάρχετε;;;

265846-cape-canaveral

Κόιτα που εκεί που χαμε ξεχάσει ότι υπάρχει και ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, βρέθηκε μία ανακοίνωση να μας θυμίσει ότι υπάρχει κι αυτός στον χώρο του βόλλεϋ!

Ποιος να το πει και να το πιστέψουμε. Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έβγαλε ανακοίνωση με την οποία επιδίδεται στο γνωστό του άθλημα “κλάψα επί καναπέως” εκτοξέυοντας βολές κατά της διαιτησίας του αγώνα απέναντι στις μόνιμες πρωταθλήτριες Ελλάδας στο βόλλεϋ γυναικών. Βολές κατά της διαιτησίας δεν πάνε μόνες τους, οπότε οι πράσινοι είπαν να χώσουν μέσα και λίγο από “υπεύθυνο”, έτσι για να πάρει μια πιο ευχάριστη χροια στα αυτιά του οπαδού βρε αδερφέ. Έτσι να δηλώσει την παρουσία του οτι πολεμά παντού ένα κατεστημένο και αναζητεί την εξυγίανση.

“Το κατεστημένο και οι υπάλληλοι του θα πολεμηθούν και θα ηττηθούν”

Ορέ παλλουκάρια; Ξαφνικά θυμηθήκατε και το κατεστημένο του…. βόλλεϋ; Ποιου, του βόλλεϋ που το έχουν παρατημένο στην τύχη του από το 2011 που κατέκτησαν τον τελευταίο τίτλο! Ξαφνικά χθες θυμήθηκαν να μας πουν ότι έφταιγε η διαιτησία και το κατεστημένο του 2011-2016 που δεν έχει αφήσει τίτλο για τίτλο γιατί παίζει χωρίς αντίπαλο. Μιλάνε για κατεστημένο που αλώνιζαν δίχως αντίπαλο όταν ο Ολυμπιακός έπαιζε στην Γ’ ΕΣΠΕΔΑ και στην Β’ Κατηγορία. Αλλά από το 2009 που επί της ουσίας πλήρωσαν από την τσέπη τους την ανοικοδόμηση του τμήματος ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και αργότερα ο Μιχάλης Κουντούρης μαζί πάντα με την έμπρακτη στήριξη των οργανωμένων και μη, τα πράγματα έγιναν…… κατεστημένο; Μπα, τότε δεν ήταν γιατί ο Παναθηναϊκός πήρε άλλα δύο πρωταθλήματα. Μετά όμως έγινε κατεστημένο γιατί τα κατακτούσε ο Ολυμπιακός. Σωστά;

Ο Ολυμπιακός φταίει λοιπον και εκεί. Το ότι χθες προηγήθηκαν 2-1 και ο Ολυμπιακός έπαιζε χωρίς την Σάσκια Χίππε δε λέει τίποτα. Ότι οι ερυθρόλευκες πάτησαν μία ανατροπή μεγέθους πυραύλου δεν λέει τίποτα. Η διαιτησία φταίει! Α όχι ξέχασα, ο Ολυμπιακός φταίει!

Φταις ρε Ολυμπιακέ γιατί και στο συγκεκριμένο τμήμα (μη πιάσουμε και τα υπόλοιπα) δεν έχεις αφήσει τίποτα από το 2012!!! Ρε τι άλλο θα ακούσουνε τα μάτια μας και θα δουνε τα αφτιά μας…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button