ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ούτε τα μισά δεν μας είπες Χρηστάκη

Τελικά για όλα τα κακά που  συμβαίνουν σε αυτή την χώρα φταίει ο Ολυμπιακός. Σήμερα μπορούμε  να το πούμε και ξεκάθαρα ύστερα από το ξέσπασμα του Χρήστου Αφρουδάκη μετά την λήξη της  νικηφόρας αναμέτρησης με την Βουλιαγμένη.

Όλοι θα είδατε και θα ακούσατε τα πυρά του κατά του Μανώλη Ζερδεβά και την απόφαση του να φύγει από την Βουλιαγμένη, ύστερα από τόσα χρόνια και να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Φυσικά κανένας δεν ξέρει αν θα είναι τρίτος τερματοφύλακας όπως χαρακτηριστικά είπε  εκτός αν και εκείνος ξέρει κάτι περισσότερο από όλους μας.

Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος, δίνει ευκαιρίες  σε νέα παιδιά και κανένας δεν ξέρει κανένας αν  θα γίνονταν πρώτος η δεύτερος η τρίτος.  Oπότε δεν νομίζω για ένα κανονισμό που κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξει από την Κολυμβητική ομοσπονδία να φταίει ο Ολυμπιακός.

Επίσης δεν πας είπε γιατί εκείνος είχε έρθει στον Ολυμπιακό, μήπως γιατί εκεί οι αθλητές βρίσκουν το κίνητρο και το πάθος να γίνονται καλύτεροι να κατακτούν τίτλους και πανηγυρίζουν.

Επίσης δεν νομίζω αν και έχει ακουστεί πάρα πολλές φορές οι άνθρωποι του Θρύλου να πιάνουν αθλητές με μη έντιμους τρόπους και να τους λένε έλα στο Λιμάνι γιατί θα και θα και θα

Ένα πράγμα που ακόμα δεν μας είπε είναι γιατί φύγανε τόσα άτομα το καλοκαίρι Χρυσοσπάθης , Καπότσης ή γιατί ο Ζερδεβάς θέλησε να φύγει. Μήπως υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα,μήπως γιατί δεν βρίσκουν κίνητρο πάθος ή κάτι άλλο βαθύτερο…  Πάντως όπως μαθαίνουμε και στις πιο μικρές ηλικίες αρκετοί θέλησαν να  αποχωρήσουν και να συνεχίσουν άλλου την καριέρα τους..

Ας πιάσουμε και το δεύτερο θέμα που ανέφερε ο αρχηγός της Βουλιαγμένης, κεφάλαιο Εθνική ομάδα… Γιατί και εκεί φταίει ο Ολυμπιακός που οι περισσότεροι παίκτες παίζουν εκεί και που ο Ομοσπονδιακός τεχνικός είναι ο Θοδωρής Βλάχος..

Είπαμε για όλα φταίει ο Θρύλος… Εκείνος λειτουργεί με περίεργους τρόπους και μόνο εκείνος..

Θα μπορούσε να μας πει γιατί λοιπόν ακόμα δεν έχει ακόμα και παραμένει ένας άστεγος πρωταθλητής Ευρώπης άστο την απάντηση την ξέρουμε…

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button