ΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οταν η Θύρα 7 έγραψε ισορία ΚΑΙ στο Βόλει[video]

Σαν σήμερα 9/5 η Θύρα 7 έχει να θυμάται δύο φανταστικές κερκίδες που είχε δημιουργήσει στο κλειστό του Ρέντη σε δυο ισάριθμες κατακτήσεις ενάντιων του ΠΑΟΚ για το ανδρικό βόλεϊ.

Ιδιαίτερη και ξεχωριστή για την ιστορία της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού είναι η 9η Μαϊου!

Κι αυτό, διότι τόσο το 2018 όσο και πέρυσι, οι «ερυθρόλευκοι» με τον Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ στην άκρη του πάγκου τους στέφθηκαν ισάριθμες φορές πρωταθλητές Ελλάδας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ! Και μάλιστα μπροστά στο ένθερμο κοινό τους με … εμφατικές … σκούπες!

Οι «ερυθρόλευκοι» και στις δύο περιπτώσεις πιστοποίησαν την ξεκάθαρη ανωτερότητά τους απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης η οποία ανακάλυψε το συγκεκριμένο σπορ το …2015.

Ο κόσμος δημιούργησε εκπληκτική ατμόσφαιρα στο κλειστό του Ρέντη και με τις φωνές τους βοήθησαν στο έπακρο τους ερυθρόλευκους να πανηγυρίσουν το βαρύτιμο τρόπαιο.
Μετά την απονομή ο πρόεδρος Μιχάλης Κουντούρης έδωσε την κούπα του πρωταθλητή στους φιλάθλους που την πανηγύρισαν με την ψυχή τους..

Άλλωστε την φετινή χρονιά δεν άφησαν λεπτό μόνη της την ομάδα σε κάθε παιχνίδι έδιναν το βροντερό παρών και την βοήθησαν να φτάσει σε αυτή την μεγάλη επιτυχία.

Απολαύστε τα βίντεο:

2018

2018

2019

2019

2019

Σχετικά Άρθρα

Back to top button