ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Η «ερυθρόλευκη» οικογένεια αποχαιρέτισε τον Βαγγέλη Ρούσσο

Τελέστηκε στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδας στον Πειραιά, η εξόδιος ακολουθία του εκλιπόντος Βαγγέλη Ρούσσου, παρουσία πλήθους συγγενών, φίλων και εκπροσώπων από όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού μας. Η «ερυθρόλευκη» οικογένεια αποχαιρέτισε τον Βαγγέλη Ρούσσο.

Όλοι ήταν εκεί, στο τελευταίο… αντίο στον Βαγγέλη

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων οι αντιπρόεδροι της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς και Τάκης Αγρεαφιώτης, ο Πέδρο Μαρτίνς, ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο διευθυντής Επικοινωνίας Νίκος Γαβαλάς καθώς επίσης και οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μάριος Βρουσάι, Κένι Λαλά, Θανάσης Ανδρούτσος, Γιώργος Μασούρας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπέ Σισέ, Ουσεϊνού Μπα, Βασίλης Τοροσίδης, Χρήστος Μουρίκης. Εκπροσωπώντας το ποδοσφαιρικό τμήμα του μεγαλύτερου συλλόγου στην Ελλάδα. Αλλά και τα άλλα τμήματα του Θρύλου ήταν εκεί, μέσω των αντιπροσώπων τους…

  • Από το τμήμα του χάντμπολ, ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης.
  • Από το τμήμα του πόλο ανδρών, ο προπονητής Θοδωρής Βλάχος.
  • Από το τμήμα βόλεϊ ανδρών ο Σπύρος Μπλέτσας, ο Ανδρέας Ανδρεάδης και ο Νίκος Μαντούβαλος.
  • Από το τμήμα βόλεϊ γυναικών ο δεύτερος προπονητής Σπύρος Σαραντίτης και ο Νίκος Κατσιούρας.
  • Από την ΚΑΕ Ολυμπιακός εργαζόμενοι στο γραφείο Τύπου.
  • Από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό ο εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου, Κωνσταντίνος Δελεχάς.

Η «ερυθρόλευκη» οικογένεια αποχαιρέτισε τον Βαγγέλη

Συγκινητικό επικήδειο εκφώνησε ο επίτιμος γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Γιάννης Πολυκανδριώτης, ο οποίος έκανε ιστορική αναδρομή της πορείας του εκλιπόντος Βαγγέλη και της οικογένειας του στον Ολυμπιακό από το 1975 έως τις ημέρες μας. Οι γιοι του Βαγγέλη Ρούσσου συντετριμμένοι ευχαρίστησαν όλους όσοι τους συμπαραστάθηκαν στο βαρύ πένθος τους και ιδιαίτερα ο Κωνσταντίνος την ΠΑΕ Ολυμπιακός και την στήριξη που του παρέχει.

Το redaroume.gr εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του αείμνηστου Βαγγέλη Ρούσσου .

Σχετικά Άρθρα

Back to top button