ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Όταν κλείσουμε δεκαετία, θα είμαστε ακόμη πιο υπερήφανοι!»

Το δικό του σαφές σχόλιο έκανε ο Κριστιάν Καεμπέ μετά τη επέκταση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με την Stoiximan για τρία ακόμη χρόνια.

 

Ο Ολυμπιακός και η Stoiximan θα εξακολουθήσουν να πορεύονται μαζί για τρία ακόμη χρόνια! Ο Κριστιάν Καρεμπέ αναφέρθηκε στα οφέλη που θα έχει και για τις δύο πλευρές η επέκταση της επιτυχημένης συνεργασίας, που θα φτάσει τα δέκα χρόνια:

«Σήμερα είναι μια πάρα πολύ όμορφη ημέρα ξανά, έχουμε την χαρά ανανεώνουμε τη συνεργασία μας με τη Stoiximan. Δεν χρειάζονται συστάσεις. Άρχισε η συνεργασία μας από το 2015, ο καθένας από την αφετηρία του. Μοιραστήκαμε τον στόχο.

Αποφάσισε η Stoiximan να συνεργαστεί με μια μεγάλη ομάδα και έκτοτε αναπτύχθηκε πάρα πολύ και εδραιώθηκε στις αγορές, στις οποίες ήθελε.

Προχωράμε μαζί και προχωράμε για νέες νίκες. Δεν μένουμε εδώ μόνο για τις νίκες. Συνεχίζουμε μαζί για τα επόμενα τρία χρόνια.

Όταν θα κλείσει αυτή η 10ετία, θα είμαστε ακόμη πιο περήφανοι για αυτά τα οποία θα προσφέρουμε στον αθλητισμό και την κοινωνία. Προσφέρουμε και μπορούμε να συνεχίσουμε να το κάνουμε».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button