ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ομάρ: «Πάμε για ένα καλό αποτέλεσμα»

Το σύνθημα για μια καλή εμφάνιση και για ένα καλό αποτέλεσμα, έδωσε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, με δηλώσεις του, στο αεροδρόμιο, κατά την αναχώρηση της ομάδας.
«Ο στόχος μας είναι πάντα ο ίδιος. Κυνηγάμε τις νίκες. Συγκεντρωνόμαστε πρώτα στο πρώτο παιχνίδι. Θέλουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας, έτσι ώστε να έχουμε το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας, με ένα καλό αποτέλεσμα. Το σημαντικό είναι να πάρουμε το αποτέλεσμα εκεί, έτσι ώστε να κάνουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να έχουμε καλή απόδοση στην έδρας μας, για να προκριθούμε»

και συνέχισε
«Όλοι γνωρίζουμε ότι η Μπασακσεχίρ είναι μια καλή ομάδα, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, έχουν πολύ καλές μονάδες, ως παίκτες. Το σημαντικό για εμάς είναι να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Να καταλάβουμε πως ό,τι και να γίνει εκεί, ακόμη και αν δεν καταφέρουμε να σκοράρουμε, ή να κερδίσουμε, το αποτέλεσμα θα κριθεί και στα δύο παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί σε εκείνο το παιχνίδι, ώστε στο δικό μας γήπεδο να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να προκριθούμε»

Κατέληξε, δε, εξηγώντας: «Βρίσκομαι πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Νομίζω πως είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, η προετοιμασία πήγε πάρα πολύ καλά. Η ομάδα δείχνει να είναι δυνατή. Δυνατότερη από ότι πέρυσι και αυτό είναι καλό, γιατί είχαμε από πέρυσι ήδη μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα. Θέλουμε λοιπόν να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και νομίζω ότι θα πάνε όλα καλά».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button